Főoldal > EGÉSZSÉG > 7 pasitulajdonság, amitől elolvad a nő!

7 pasitulajdonság, amitől elolvad a nő!

férfiideálispárkapcsolatprobémaszerelemszex
0

Írta:

Mostanában minden kapcsolatod azért ért véget, mert valamit hiányoltál a kedvesedből? A pasid nem volt elég odaadó és elég szenvedélyes, vagy egyszerűen nem értettétek meg egymást? Bár tökéletes férfi nem létezik, mindig tudnod kell, hogy mit vársz el egy pasitól! Bemutatjuk azt a 7 tulajdonságot, amit a nők a legfontosabbnak tartanak a férfiakban! 1. Legyen […]



Mostanában minden kapcsolatod azért ért véget, mert valamit hiányoltál a kedvesedből? A pasid nem volt elég odaadó és elég szenvedélyes, vagy egyszerűen nem értettétek meg egymást? Bár tökéletes férfi nem létezik, mindig tudnod kell, hogy mit vársz el egy pasitól! Bemutatjuk azt a 7 tulajdonságot, amit a nők a legfontosabbnak tartanak a férfiakban!

1. Legyen szenvedélyes!

Ugye te is ábrándoztál már átszeretkezett nappalokról és éjszakákról, vagy arról, hogy a kedvesed csak úgy, minden előzmény nélkül ledönt a lábadról? Lehet, hogy a kapcsolatotok elején a pasid igazi Don Juan volt, a kezdeti szenvedély azonban egy idő után biztosan alábbhagy. Bár azzal a fickóval nem sok mindent kezdhetsz, aki az estéit csak a TV vagy a számítógépe előtt tudja elképzelni, azért ne feledd, hogy a vágy megőrzésén mindkettőtöknek dolgoznotok kell!

2. Legyen humorérzéke!

Előfordult már, hogy a pasid döbbenten nézett rád, amikor valami vicceset mondtál, vagy kiakadt olyasmin, amin te csak egy jóízűt nevettél? Ha a kedvesed nem értékeli a poénjaidat és valami egészen mást ért a „humor” fogalmán, az hosszú távon borzasztóan fárasztó és kiábrándító lehet! Meg kell tanulnotok együtt nevetni, mert ez a párkapcsolati problémák megoldásában is rengeteget segíthet! 

3. Legyen nagyon szexis!

Tedd a szívedre a kezed: ugye neked is nagyon fontos a külső? Persze nem azt várod el, hogy a pasid felsőteste Brad Pittéhez hasonlítson, a mosolya pedig Keanu Reeves-ére emlékeztessen (bár ezt sem bánnád olyan nagyon), az ápoltság és a férfias megjelenés azonban elengedhetetlenül fontos! Mindegy, hogy a szomorú-szép szemektől olvadsz el, vagy egy gömbölyű férfihátsó látványától indulsz be, a lényeg, hogy fizikailag is vonzódj a partneredhez!

0017071_1.jpg ()

4. Legyen intelligens!

Míg a férfiak többségét zavarja, ha a párjuk az intelligensebb, addig a nők kifejezetten büszkék a pasijuk eszére - különösen, ha kedvesük a „férfias”, azaz a racionális és logikus gondolkodást igénylő dolgokban jártas. Nem szerencsés viszont, ha a felek között nagy az intellektuális és műveltségbeli különbség, hiszen hogyan tudnátok éveken át együtt lenni, ha még közös beszédtémát sem tudtok találni? Azt azért ne feledd, hogy az intelligencia nem a diplomák számától függ! 

5. Legyen megbízható!

Már az első randin is órákat kellett várnod a pasidra? Ne áltasd magad: aki már a megismerkedés után bolondot csinál belőled, arra valószínűleg később sem nagyon számíthatsz. Azért ne tedd túl magasra sem a mércét! Kedvesed nem egy Adonisz, és nem is Einstein, de mindig melletted áll, amikor szükséged van rá? Lehet, hogy ez az, amit egy érzéketlen szívtipró sohasem tud majd megadni neked!

6. Legyen kedves!

Elolvadsz az amerikai krimik szuperférfias akcióhőseitől és a latin sorozatok dzsigolóitól? Nincs olyan nő a világon, aki ne szeretne legalább egy éjszakát egy igazi macsóval tölteni, hosszú távon azonban kevesen tudnak egy ilyen kemény fickó mellett elköteleződni. Ha a pasid nem figyel rád, nem bókol, és nem kedveskedik neked, az nagyon rossz hatással lehet a közérzetedre, és hosszú távon a személyiségedre is!

7. Legyen magabiztos!

Eleged van az anyámasszonykatonája-típusú férfiakból, és szeretnél végre „felnézni” a kedvesedre? Ez csak akkor lehetséges, ha a pasidnak elég önbizalma van! Ha a kedvesed minden apró döntés előtt napokat rágódik, és még abban sem tud határozni, hogy hova menjetek nyaralni, vagy mit vegyetek a szüleiteknek ajándékba, az nemcsak az ő energiáit emészti fel, de téged is teljesen kifáraszt! A magabiztosság persze kétélű fegyver. Ne feledd: egy papucsférjnél csak egy öntelt és nagyképű fickó lehet rosszabb! 

Képek forrása: Profimédia

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X