Főoldal > EGÉSZSÉG > Fejtsd meg erotikus álmaidat!

Fejtsd meg erotikus álmaidat!

férfipárkapcsolatszexualitás
0

Írta:

Az erotikus álmok elsősorban nem azért léteznek, hogy éjszakánként jól szórakozz, céljuk sokkal inkább az, hogy szembesítsenek azokkal a vágyakkal és elfojtásokkal, amiket magadnak sem vallasz be. Ám mielőtt egy-egy álomkép üzenetét kezdenéd kutatni, gondolkodj el azon, hogy az életed elmúlt időszaka hogyan hozható kapcsolatba az álmoddal. Ha ezt megteszed pontosabb lesz az elemzés. 1. […]

Az erotikus álmok elsősorban nem azért léteznek, hogy éjszakánként jól szórakozz, céljuk sokkal inkább az, hogy szembesítsenek azokkal a vágyakkal és elfojtásokkal, amiket magadnak sem vallasz be. Ám mielőtt egy-egy álomkép üzenetét kezdenéd kutatni, gondolkodj el azon, hogy az életed elmúlt időszaka hogyan hozható kapcsolatba az álmoddal. Ha ezt megteszed pontosabb lesz az elemzés.

1. Megzavarnak szeretkezés közben

Gátlásosságodat jelképezi, ha az álombéli szex alatt rád nyitják az ajtót, vagy más zavaró körülmény adódik. A lelked mélyén úgy érezheted, hogy a szexualitás szégyellnivaló, bűnös dolog. Fokozottan igaz ez akkor, ha valamelyik szülőd miatt nem fejeződhetett be az aktus az álomban. Azt is gondold végig, hogy az életed melyik területein vagy elégedetlen, mert ez az álomkép arra is utalhat, hogy valami nem úgy történt az életedben, ahogyan azt vártad volna.

2. Szex nyilvános helyen

Amikor álmaidban olyan helyszínen éled át a vágytól fűtött pillanatokat, ahol sokan láthatnak lehetséges, hogy a valóságban sokkal nagyobb jelentőséget tulajdonítasz a szexnek, mint a partnerednek és a külső tulajdonságokat többre tartod a belső értékeknél.

3. Szex a régi szerelmeddel

Nehezen engeded el a múltat. Bár lehet, hogy érzelmileg már túlléptél a kapcsolaton, valószínű a testednek még hiányzik az expasid érintése. Különösen így van ez, ha épp nincs párkapcsolatod, vagy nem úgy működik mostani pároddal a szex, ahogyan azt szeretnéd.

0016999_1.jpg ()

4. Szex egy idegennel

A vonzó idegen a saját lelked ismeretlen oldalát személyesíti meg, kivetítheted rá az összes eltitkolt szexuális vágyad. Ha épp társat keresel, az álombéli lovagod megtestesítheti azokat a tulajdonságokat, melyeket leendő partneredtől is elvársz. Ha a főnököddel élsz át erotikus pillanatokat, az a vele szemben lévő komplexusaidat fejezi ki. Valószínűleg több hatalmat és elismerést szeretnél a munkahelyeden.

5. Nyilvános meztelenség

Gyakori szexuális álomkép, ha mások előtt ruha nélkül jelensz meg. Amennyiben meztelenségedet kellemetlenül éled meg, több szexuális törődésre vágysz, mint amennyit jelenleg megkapsz, és attól félsz, hogy ezt a külvilág is észreveszi rajtad. Ám, ha jól érzed magad ruhátlanul, álmod azt üzeni, hogy legyél nyitottabb abban a szituációban, amitől tartasz, mert a siker nem marad el.

6. Hárman az ágyban

Ez az álom nem utal feltétlenül arra, hogy tényleg szívesen kipróbálnád a szex ezen formáját, csupán azt jelzi, hogy működik benned a kíváncsiság. Ha két férfivel hancúrozol, akkor domináns szerepre áhítozol, tisztában vagy értékeiddel és magabiztosságot sugárzol a hétköznapokon is. Az önbizalomhiány jele, ha egy férfival és egy nővel egyszerre szeretkezel. Attól félsz, hogy nem vagy elég jó a mostani párodnak, ugyanakkor több érzékiséget és kreativitást szeretnél kapni tőle.

Tudtad?
– A nők álmainak 4%-a, a férfiakénak 12%-a erotikus tartalmú.
– Az erotikus álomképek leggyakrabban a 20-as 30-as életévekben fordulnak elő a legtöbbször.
– A nők sokszor csak szemlélőként, míg a férfiak aktív résztvevőként élik át erotikus álmaikat.
– Az erotikus álmok intenzív testi élményekkel és gyakran kielégüléssel járnak.
– Szakértők szerint a nőknek legalább annyiszor van álmukban orgazmusuk, mint a férfiaknak.

Képek forrása: Profimédia

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X