Főoldal > EGÉSZSÉG > 5 jel, hogy bejössz a pasinak!

5 jel, hogy bejössz a pasinak!

bejönférfiflörtjeljelzéspárkapcsolatpasitetszik
0

Írta:

Tetőtől talpig végigmér, amikor belépsz az ajtón, udvariasan lesegíti a kabátod, vagy egyszerűen csak rád mosolyog – te viszont nem tudod, hogy mit jelenthet mindez? A férfiak viselkedése elárulja, hogy mit gondolnak rólunk, így neked csak fel kell ismerned a jelzéseket! Íme öt gesztus, ami bizonyítja, hogy bejössz a pasinak! A szemek nem hazudnak! Már […]

Tetőtől talpig végigmér, amikor belépsz az ajtón, udvariasan lesegíti a kabátod, vagy egyszerűen csak rád mosolyog – te viszont nem tudod, hogy mit jelenthet mindez? A férfiak viselkedése elárulja, hogy mit gondolnak rólunk, így neked csak fel kell ismerned a jelzéseket! Íme öt gesztus, ami bizonyítja, hogy bejössz a pasinak!

A szemek nem hazudnak!

Már attól hevesebben ver a szíved, ha a kiszemelt „áldozatod” gyönyörű szemeibe nézel? Ha sikerül elkapnod a pillantását, mélyedj el egy ideig a tekintetében, a szemek ugyanis sohasem hazudnak! Ha a pasi vonzónak talál, akkor a pupillája kitágul, a szemöldökét pedig felhúzza egy kicsit. A tág pupillák nemcsak az érdeklődésünket fejezik ki, de csillogóbbá varázsolják a szemünket, és barátságosabbá teszik az arckifejezésünket is – nem véletlenül szokás a romantikus vacsorákat félhomályban, lágyan pislákoló gyertyák fényénél elkölteni. A szemöldök felhúzása csupán a másodperc törtrészéig tart, neked azonban ennyi is elég lesz ahhoz, hogy tudd: a pasi odafigyel rád, és szeretne jól megnézni magának! A folytatás már csak kettőtökön múlik…

0017392_1.jpg ()

Észrevétlen érintések

A munkahelyi ebéden a leghelyesebb kollégád mellé huppansz le, és ő azonnal a legújabb projektjéről kezd mesélni – közben pedig szinte észrevétlenül hozzáér a kezedhez, vagy a térdét néhány másodpercig a combodnak támasztva pihenteti? Mindez nemcsak azt bizonyítja, hogy a pasi teljes átéléssel tud a munkájáról beszélni, hanem azt is, hogy jól érzi magát a közeledben, és bizalommal van irántad. A véletlen érintéseket talán ő maga sem veszi észre – a rutinos nőcsábászok persze pontosan tudják, hogy ezekkel a finom mozdulatokkal teljesen az ujjuk köré csavarhatják a nőket. Akár a cég Casanovájával, akár egy szexis kisfiúval hozott össze a sors, az biztos, hogy a véletlennek tűnő érintések nem a pasi közömbösségének bizonyítékai!

Figyelj arra, amit mond! 

A szeme és a mozdulatai mellett figyelj oda választottad szavaira is! A nők többségének a telt, bársonyos hangú, higgadtan és határozottan beszélő férfiak tetszenek, ők ugyanis erőt és férfiasságot sugallnak. Olyan férfiakat biztosan te is ismersz, akik szinte „szerelmesek” a saját hangjukba – tőlük ne várd, hogy a saját mondandójukon kívül bármi másra is odafigyeljenek! Nyert ügyed van viszont azzal a pasival, aki végighallgat, a szavaidra bólintással vagy mosollyal reagál, netán néhány érdeklődő kérdést is feltesz. Őt valószínűleg nemcsak a miniszoknyáddal és a dekoltázsoddal vetted le a lábáról, de szeretne alaposabban is megismerni!  

A testtartás mindent elárul!

Ki nem állhatod azt a macsós mozdulatot, amikor férfiak a kezüket a farmerzsebükbe dugva, hüvelykujjukkal lefelé mutatva, jó alaposan kihúzzák magukat? Pedig ez a testtartás az egyik legbiztosabb jele annak, hogy bejössz a pasinak! A férfiak a behúzott hasukkal és kidüllesztett mellkasukkal a férfiasságukat szeretnék hangsúlyozni, hüvelykujjukkal pedig a „legérzékenyebb” testrészük felé mutatnak – persze öntudatlanul. Figyeld meg a pasit beszélgetés közben is! Ha érdeklődik irántad, a felsőtestét feléd fordítja, lábfejei a tieddel párhuzamosan helyezkednek el – azaz igyekszik összhangba kerülni veled. Ha még mindig nem vagy biztos benne, hogy tetszel neki, akkor próbáld ki a „tükör-játékot”! Figyeld meg, hogyan reagál a partnered, ha a jobb karoddal az asztalra könyökölsz, vagy ha keresztbe teszed a lábaidat! Ha a mozdulatai néhány másodperc után követik a tieidet, azzal félreérthetetlenül elárulja, hogy vonzódik hozzád!

Egyszer fent, másszor lent…

Tegnap széles mosollyal fogadott és kávét hozott neked, ma viszont már köszönni is alig volt hajlandó, és a kérdéseidre is foghegyről válaszolt? A férfiak nagy részénél a kamaszkor után sem múlik el a „tetszik, tehát bunkó vagyok vele” -effektus: a pasi kiszámíthatatlan viselkedése pontosan annak a jele, hogy odavan érted! Ne sértődj meg ezen a kisfiús viselkedésen – a férfiak többsége egy idő után belátja, hogy az érzelmek ellen felesleges küzdeni. Bátoríts minden kedves, figyelmes gesztust, és meglátod, a pasijelölted egy idő után magától levetkőzi majd a félénkségét!  

Képek forrása: Profimédia

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X