Főoldal > EGÉSZSÉG > Új wellnessközpont Szentendrén! 8 ok, hogy ne maradj otthon…

Új wellnessközpont Szentendrén! 8 ok, hogy ne maradj otthon…

A régóta várt Vizes Nyolcas Uszoda és Szabadidőközpont május 1-jén nyitja meg kapuit.
0

Írta:

Az uszoda mellett szintén az első emeleten található a wellness paradicsom, ahol testileg és lelkileg is feltöltődhetsz: merülj el élménymedencéinkben, kényeztesd magad szaunáinkban, masszázs szobáinkban, pihend ki fáradalmaidat kényelmes pihenőinkben! Mindeközben gyermekeidet is biztonságban tudhatod, hiszen a gyermekfarmon szakemberek vigyáznak a picinyekre.  Május 1-jén reggel 10:00 h-tól szórakoztató programok és koncertek várnak: velünk lesz az […]

Az uszoda mellett szintén az első emeleten található a wellness paradicsom, ahol testileg és lelkileg is feltöltődhetsz: merülj el élménymedencéinkben, kényeztesd magad szaunáinkban, masszázs szobáinkban, pihend ki fáradalmaidat kényelmes pihenőinkben! Mindeközben gyermekeidet is biztonságban tudhatod, hiszen a gyermekfarmon szakemberek vigyáznak a picinyekre. 

Május 1-jén reggel 10:00 h-tól szórakoztató programok és koncertek várnak: velünk lesz az Old Boys, Gáspár Laci, Roy & Ádám, a Bon-Bon és Béres Alexandra, e mellett pedig fitness és táncbemutatók, valamint a régió általános iskolásainak fellépései színesítik a programokat.

A hivatalos megnyitó után látványos vízilabda mérkőzéseket láthatsz Kemény Dénes és az olimpiai vízilabdások, illetve sztárok, színészek és újságírók részvételével, melyet követően a környékbeli iskolások is összemérhetik tudásukat a bajnokokkal.

Nyolcszor jobb, mint máshol!

Látogass el honlapunkra: www.v-8.hu

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X