Főoldal > EGÉSZSÉG > A legjobb hazai túratippek a Wellness magazin júliusi számában!

A legjobb hazai túratippek a Wellness magazin júliusi számában!

Wellness magazin
0

Írta:

A nyár legjobb hazai túratippjei Aktív, pihentető, és anyagilag nem túl megterhelő nyaralásra vágysz? Ragadj hátizsákot, húzd fel a túrabakancsot vagy az edzőcipőt, és barangold be hazánk varázslatos tájait! Gillich István harminc éve tanulmányozza a gyógynövények emberi szervezetre gyakorolt hatását. Tudását megosztja azokkal, akik bebarangolják vele a Normafát, és lesétálnak egészen Makkosmáriáig az úgynevezett Galagonya-túra […]

A nyár legjobb hazai túratippjei

Aktív, pihentető, és anyagilag nem túl megterhelő nyaralásra vágysz? Ragadj hátizsákot, húzd fel a túrabakancsot vagy az edzőcipőt, és barangold be hazánk varázslatos tájait! Gillich István harminc éve tanulmányozza a gyógynövények emberi szervezetre gyakorolt hatását. Tudását megosztja azokkal, akik bebarangolják vele a Normafát, és lesétálnak egészen Makkosmáriáig az úgynevezett Galagonya-túra keretében. A kirándulás mindössze néhány órás, így a kevésbé edzettek is bátran nekivághatnak.

0019648_1.jpg ()

A témáról bővebben a Wellness magazin júliusi számában olvashatsz, amelyet most Akovács Éva főszerkesztő ajánl neked!

Irány a Balaton!

Úgy néz ki, ezen a nyáron nem utazunk messzire. Szerencsére. Mindenféle statisztikákkal kimutatták, hogy a magyarok most úgy döntöttek, inkább itthon költik el, amit eddig külföldön szoktak – a nyaralásra szánt pénzüket. Mert akkora nem lehet a válság, hogy egy-két hétre ne álljunk meg a hajtásban, és ne élvezzük a nyarat. Amikor nem cseng reggel az idegesítő órahang, nincs rohanás, aztán dugóban ücsörgés… Ha legalább ennyivel nem kényeztetjük magunkat, akkor értelme sincs a munkának. Ehhez a kényeztetéshez pedig nem kell messzire mennünk. Rengeteg szuper nyaralóhelyünk van, vizekben nálunk nincs hiány. Én például imádom a Balatont. Szeretem az utánozhatatlan retróhangulatát, a strandok régimódi palacsintázóit, vízibicikli-kölcsönzőit, a felújított füredi sétányt, a kikötők hangulatát és a kerthelyiségeket. Úgy ébredni, hogy aznap nem lesz más dolgunk, csak bekenni magunkat napozás előtt, dinnyét enni bikiniben, aztán csobbanni a vízbe… Ne szomorkodjunk, ha idén nyáron magyar nyelven rendelünk a pincértől, és nem kell útlevelet csomagolnunk – hogy megkönnyítsük az úticél-választást, összegyűjtöttük a legvonzóbb magyar nyaralóhelyeket. Jó pihenést!

                                                                                Akovács Éva
                                                                                főszerkesztő

A Wellness magazin júliusi számának tartalmából:
– Pörgesd fel az anyagcseréd!
– 12 egészséges szokás
– Miért lépünk félre?
– Koncentrálj, ne stresszelj!
– Ápold és ne rejtegesd!
– Jókedvet, de gyorsan!
– Szemünk fénye – Hogyan óvjuk?
– Fogyókúrás sikersztori
– Volumetrics diéta


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X