Főoldal > EGÉSZSÉG > Így nyaralj, ha szingli vagy!

Így nyaralj, ha szingli vagy!

párkapcsolatszerelemszingli
0

Írta:

Vállalj be mást! Pszichológus szakértők szerint az egyedülálló nők többsége elsősorban wellness nyaralást, kulturális kikapcsolódást választ, vagy valamilyen kreatív elmélyedést kínáló egy-két hetes kurzusra fizet be. A férfiak ezzel szemben olyan nyaralást választanak, ahol lehetőség van a sportolásra és az extrém kalandokra.Tipp: – Ha életed párját keresed, fontold meg az úti célt. Az biztos, hogy kalandtúrákkal egybekötött […]

Vállalj be mást!

Pszichológus szakértők szerint az egyedülálló nők többsége elsősorban wellness nyaralást, kulturális kikapcsolódást választ, vagy valamilyen kreatív elmélyedést kínáló egy-két hetes kurzusra fizet be. A férfiak ezzel szemben olyan nyaralást választanak, ahol lehetőség van a sportolásra és az extrém kalandokra.
Tipp:
– Ha életed párját keresed, fontold meg az úti célt. Az biztos, hogy kalandtúrákkal egybekötött utazáson olyan élményekben lesz részed, mint eddig soha. Arról nem is beszélve, hogy megtalálhatod a nagy Ő-t.
– Úti cél kiválasztásakor Velence, a Maldív-szigetek, a Seychelle-szigetek vagy más nászutas helyek szigorúan tabuk. Hacsak nem akarsz minden utcasarkon szerelmesen andalgó párokba botlani?

0019427_1.jpg ()

Csináld, ami jól esik!

Szingliként tehát nem kell a nyaralást a lakásod erkélyén vagy a szüleid kertjében töltened. Ha nincs olyan barátnőd vagy ismerősöd, aki szintén szingli és veled tartana, akkor se ess kétségbe! Számtalan előnye van ugyanis, ha magad vágsz neki egy utazásnak: nem kell az időpont és a helyszín megválasztásában senkire sem tekintettel lenned, magad oszthatod be az idődet, és olyan nevezetességet nézhetsz meg, amelyikhez kedved van.
Tipp: Csináld azt, amit szeretnél. Most itt az alkalom arra, hogy kipróbálj olyan dolgokat, feltérképezd azokat a helyeket, amikre mindig vágytál. Ha unatkozol a strandon, akkor indulj el, fedezd fel a környéket: járd a múzeumokat, fizess be fakultatív programokra, vagy csak ülj be egy hangulatos kávéházba.

Fizess be szingli nyaralásra!

Te, mint a magányos utazó prototípusa? Felejtsd el! Aki partner nélkül utazik, nem biztos, hogy minden esetben egyedülálló. Emiatt ne érezd magad rosszul, és ne szégyenkezz. A hazai utazási irodák kínálatában is léteznek olyan társasutak, amelyekre párok nem jelentkezhetnek. A programokat rendszerint úgy állítják össze, hogy a kellemes kikapcsolódás mellett lehetőséged legyen az útitársak megismerésére is.
Tipp:
A nyaralóhely vagy a szálloda kiválasztásánál olvass a sorok között! A „családbarát” vagy a „kisgyerekes” jelzők azt feltételezik, hogy az odautazók nem egyedül fognak érkezni. A családok közt lehet, hogy kevésbé tudsz majd felszabadult lenni.

Mire figyelj még?
– A laza nyári flörtölést ne azonosítsd a nagy szerelemmel, így megóvod magad a keserű csalódástól. Örülj a figyelemnek, de ne feledd: a nyári lángok hamar ellobbannak. Az érzelmek erejéről és a szerelem tartósságáról csak a nyaralás után bizonyosodhatsz meg.
– Nyaraláskor senki nem beszél a hétköznapi problémákról, a munkájáról, az aggodalmairól. Emiatt mindkét fél tökéletesnek tűnhet a másik szemében. Pedig meglehet, hogy az a tornacipős, rövidnadrágos, laza férfi valójában egy megrögzött munkaalkoholista, akinek a hétvégéi is be vannak táblázva.
– Ha mégis úgy érzed, néhány nap alatt fülig beleszerettél valakibe, és komolyak a szándékaid, ne add be a derekad. Végérvényesen elronthatja a nyaralást, ha bedőlsz valakinek, aki csak a könnyű prédára vár. Ha ő is többet szeretne, neki sem lesz akadály, ha vár még pár hetet.

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X