Főoldal > EGÉSZSÉG > Egyedülálló alakformáló módszer!

Egyedülálló alakformáló módszer!

egy kezelésmely új és forradalmi hatást ér el a zsírpárnákkal szemben.Ultracontour
0

Írta:

A kezelés lényege, hogy teljesen fájdalommentesen, nem műtéti úton távolítja el a zsírszöveteket. Az alakformálás a világon egyedülálló kettős hatásmechanizmusú ultrahangos zsírlebontással történik. A működési elvből adódóan orvosi kezelésnek minősül és alkalmazása orvosi felügyeletet igényel. Minden páciens a kezelés előtt egy orvosi felülvizsgálaton, állapotfelmérésen esik át, hogy alkalmas-e a szolgáltatás igénybevételére. A kezelés első szakaszában […]

A kezelés lényege, hogy teljesen fájdalommentesen, nem műtéti úton távolítja el a zsírszöveteket. Az alakformálás a világon egyedülálló kettős hatásmechanizmusú ultrahangos zsírlebontással történik. A működési elvből adódóan orvosi kezelésnek minősül és alkalmazása orvosi felügyeletet igényel. Minden páciens a kezelés előtt egy orvosi felülvizsgálaton, állapotfelmérésen esik át, hogy alkalmas-e a szolgáltatás igénybevételére.

0020383_1.jpg ()

A kezelés első szakaszában a zsírsejtek mechanikus-és hőhatás révén szétrepednek a fókusz mélységében, ez valódi zsírbontást jelent. A második szakasz során történik a kiürülés az UMD ultrahang masszázs elvezetése révén, ez akadályozza meg a zsír ismételt lerakódását az egyes területeken.

0020383_2.jpg ()

Az eljárás a cellulitisz és a szülés után fennmaradt zsírpárnák eltávolításában is segít. Az eredmény már 1 héttel az első kezelést követően látható! A szervezet saját maga, elegánsan szabadul meg zsírfeleslegétől.

Az Ultracontour kezelés hossza 45 perc, így akár az ebédszünet ideje alatt is elvégezhető. Általában 4-6 kezelés után kb. 4-10 cm-rel kisebb a körmérete a páciensnek, ami kb. 1-2 számmal kisebb konfekcióméretet jelent.

0020383_3.jpg ()

A kezelés mindazoknak javasolt, akik sok ülőmunkát végeznek, keveset mozognak, vagy genetikai okok miatt a csípőn, a popsin, illetve a hason, a combok belső és külső részén makacs zsírpárnákkal, esetleg narancsbőrrel rendelkeznek. Ezen kívül bárkinek, aki nem tud, vagy nem akar étkezési szokásain változtatni, és a rendszeres sportolás nem fér bele az idejébe.

Optimális eredményben az 55 év alatti nők és férfiak bízhatnak.

Az Ultracontour az egyetlen, amely lehetőséget ad arra, hogy a test különböző területein kialakult makacs zsírlerakódásait fellazítsa, majd a sejtek szétbontása után a májon keresztül kijuttassa a szervezetből. A megszüntetett tünetek után a kezelt terület visszanyeri korábbi egyenletességét, feszességét.

Az Ultracontour  technológia úgy lett kifejlesztve, hogy csak a zsírsejteket roncsolja, sértetlenül hagyva a kritikus környező struktúrákat, mint a bőr, az erek, idegek és a kötőszövet. A szétroncsolódott zsírsejtek biztonságos eltávolítása a szervezet természetes fiziológiai és metabolizációs mechanizmusain keresztül történik.

 

0020383_4.jpg ()

A módszer sikerességét bizonyítja az is, hogy többek között Zimány Linda, és a 2009-es év szépségkirálynői is a Contour Systeme szolgáltatásait veszik igénybe.

 

 

További információ:

www.contoursysteme.hu

 



További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X