Főoldal > EGÉSZSÉG > 5 női ruhadarab, amit utálnak a pasik

5 női ruhadarab, amit utálnak a pasik

divatgarbómelltartóöltözködésruhadarab
0

Írta:

Kényelmes és csinos – ugye te is ezt gondolod a garbóról, a harisnyanadrágról vagy a hosszú szoknyáról? De vajon mi a véleménye ezekről a ruhadarabokról a pasiknak? 1. Vastag garbóA világhírű svéd színésznőnek, Greta Garbónak köszönhetően a magas nyakú pulóver valaha a nőiesség megtestesítője volt – izgalmas látványt nyújtott, hiszen testhez simult, így anélkül emelte […]

Kényelmes és csinos – ugye te is ezt gondolod a garbóról, a harisnyanadrágról vagy a hosszú szoknyáról? De vajon mi a véleménye ezekről a ruhadarabokról a pasiknak?

1. Vastag garbó

A világhírű svéd színésznőnek, Greta Garbónak köszönhetően a magas nyakú pulóver valaha a nőiesség megtestesítője volt – izgalmas látványt nyújtott, hiszen testhez simult, így anélkül emelte ki a formás idomokat, hogy bármit is megmutatott volna belőlük. Ma azonban már korántsem tartozik a férfiak kedvencei közé, egyszerűen azért, mert túl sokat takar el a legszexisebbnek tartott női testrészekből: a nyakból, a vállból, a hátból és persze a dekoltázsból.
Tippünk: ha már garbó, legalább legyen tényleg testhez simuló, szexi - a pasik többségét kirázza a hideg az XL-es méretű, sportos, vastag kötésű garbóktól, így ugyanis még a mell és a derék vonalában sem gyönyörködhetnek.

2. Harisnyanadrág

Kényelmes, szép színt és formát ad a lábaknak, sőt még a hidegtől is jól véd – nem csoda, hogy a harisnyanadrág évtizedek óta a nők kedvenc ruhadarabja, lepipálva ezzel az addig legyőzhetetlennek tartott harisnya-harisnyatartó párost. Úgy tűnik azonban, hogy a pasik még mindig ez utóbbira szavaznak: elmondásuk szerint nincs is kiábrándítóbb annál, mint amikor egy forró éjszaka előtt nem egy csipkés tetejű, szexis tartóval rögzített harisnyával szembesülnek, hanem egy vastagított fenékrésszel, középen feltűnő varrással ellátott „nájlonnadrággal”.
Tippünk: A Wellnesscafe által megkérdezett pasik a vastag pamutharisnyákat és a feltűnő, nagy mintás, rikító színű darabokat kedvelik a legkevésbé. Helyettük válassz finom anyagból készült, ízléses fazonokat. Arról nem is beszélve, hogy vastag vádli esetén tilos a nagy mintás harisnyanadrág, mert optikailag még vastagabbá teszi a lábakat.

3. Hosszú szoknya

Hiába bizonygatják évtizedek óta a divattervezők, hogy a hosszú szoknya szexi viselet is lehet, a férfiak továbbra sem kedvelik a bokáig érő maxiszoknyákat. Van, akinek a tizenkilencedik századi ruhák, másoknak a nagymama szoknyája jut róla eszébe, de a legfőbb indok ez esetben sem lehet más, mint az, hogy túl keveset, sőt szinte semmit nem mutat meg a női lábból. 
Tippünk: Ha már hosszú a szoknya, legalább legyen testhezálló, emelje ki a fenék és a combok vonalát – vélik a pasik. Viszont a bő, A-vonalú maxiszoknyákat egyáltalán nem tartják szexinek.

0020880_1.jpg ()

4. Miniszoknya

Ez azonban nem jelenti azt, hogy az extra rövid szoknya lenne a nyerő választás, a legtöbb férfit ugyanis ellentmondásos viszonyt ápol a hatvanas évek slágerével – más barátnőjén és a szingli lányokon díjazzák a legrövidebb szoknyát is, viszont nem szeretnék, ha a kedvesük is ilyen, túl sok mindent mutató ruhadarabot viselne. Úgy tűnik, a tökéletes választás a térdig és az enyhén térd alá érő szoknya, szerencsénkre: valóban ez emeli ki legszebben a női láb formáját. 
Tippünk: Az extra magas derekú, viszont nagyon rövid, testhezálló szoknya – a nyolcvanas évek divatja ma már egyáltalán nem nyeri el a férfiak tetszését. Az örök befutó, a szűk, combot, feneket kiemelő térd fölé érő szoknya, lehetőleg olyan, amely minél vékonyabb anyagból készült.  

5. Sportmelltartó

Az sem mindegy, hogy mi van a ruha alatt – a sportmelltartót mindennapi viseletként csak kevés pasi kedveli, a szexisebb anyagokat és szabást jobban szeretik. A push-up melltartó sem került fel a pasik toplistájára, hiszen egy-egy jól megalkotott kebelemelővel akár egy számot is lehet csalni, a hidegzuhany pedig csak az első éjszakán éri őket.
Tippünk: Sportoláshoz tökéletes választás a sportmelltartó, mert jól tartja az idomokat, de randira felejtsd el: továbbra is hódít a csipke és a szatén. Azt ugye mondani sem kell, hogy a szilikonpántot ezúttal is felejtsd el!

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X