Főoldal > EGÉSZSÉG > Az 5 legizgalmasabb őszi kiegészítő

Az 5 legizgalmasabb őszi kiegészítő

divatkarkötőkesztyűkiegészítőnyakláncősz trendövruhasálsapka
0

Írta:

A szekrényedből lassan előkerülnek a hűvösebb őszi napokra való pulcsik, szoknyák és nadrágok, de neked semmi kedved hónapokon keresztül unalmas barna, szürke és fekete cuccokban járni? Szeretnél a legújabb trendek szerint öltözni, de nincs pénzed, hogy újabb ruhákat vegyél? Dobd fel a megjelenésed néhány trendi és különleges kiegészítővel – most eláruljuk, hogy melyiket válaszd! 1. […]

A szekrényedből lassan előkerülnek a hűvösebb őszi napokra való pulcsik, szoknyák és nadrágok, de neked semmi kedved hónapokon keresztül unalmas barna, szürke és fekete cuccokban járni? Szeretnél a legújabb trendek szerint öltözni, de nincs pénzed, hogy újabb ruhákat vegyél? Dobd fel a megjelenésed néhány trendi és különleges kiegészítővel – most eláruljuk, hogy melyiket válaszd!

1. Ékesítsd a nyakad!

Az arany vagy az ezüst ékszereket szereted igazán, de időnként bizsut is szívesen viselsz? Ha igen, akkor az idei trendben nagy szerencséd lesz – a különféle gyöngysorok mellett ugyanis most a fémláncok is nagyon divatosak lesznek! Nyaklánc-fronton egyébként ugyanaz érvényes, mint az előző évi trendben: minél nagyobb és feltűnőbb a nyakéked, annál divatosabb leszel!
Tippünk: Az ezüst-, ón- vagy bronzszínű láncokon a medálod is nagy és látványos legyen! Akkor sincs baj persze, ha nem szívesen viselsz ilyen hivalkodó ékszereket, hiszen a lila, a bordó, a sötétzöld és a türkiz árnyalatú gyöngyök továbbra is divatosak. Egy ilyen nyaklánccal még egy egyszerű fekete vagy barna felsőt is elegánssá tehetsz, ezért bátran variáld őket.

0021735_5.jpg ()

2. Burkolózz be!

A legnagyobb nyári melegben muszlinkendővel védekezel a nap ellen, a hűvösebb októberi napokon pedig már a vastagabb kasmír és kötött darabok is előkerülnek? A puha, színes sálakat az idén se rejtsd a kabátod alá – ha igazán trendi akarsz lenni, akkor válassz minél színesebb és feltűnőbb kendőt!
Tippünk: A hagyományos csíkos sálakat viszont felejtsd el, hiszen azok az idén már egyáltalán nem divatosak. Válassz virágos, etno vagy skótkockás sálat, és viselj egy hozzá illő sapkát vagy kalapot is – meglátod, a hatás nem marad el!

0021735_2.jpg ()


3. Díszítsd a csuklód!

A nyakláncok nem vonzanak, ezért inkább egy csinos karperecre vágysz? Idén anyagok és színek kavalkádja vár: választhatsz műanyagból, fémből, gyöngyből vagy fából készült karkötőt, sőt, ezeket az anyagokat akár egymással is kombinálhatod! Nagyon trendik a szivárvány minden színében pompázó gyöngy-ékszerek is.
Tippünk: Bár a karkötők terén is a nagy és súlyos darabok számítanak divatosnak az idén, arra azért vigyáz, hogy a választott csecsebecse ne akadályozzon a munkádban!

0021735_1.jpg ()


4. Vedd fel a kesztyűt!

A hűvös októberi reggeleken majd lefagy a kezed, de úgy gondolod, hogy korai lenne még kesztyűt viselned? Pedig egy csinos, hosszúszárú kesztyű nemcsak praktikus, de kimondottan nőies viselet! Felejtsd el az unalmas zsenília- és cérnakesztyűket, és hódíts a bőr- és szaténanyagokkal!
Tippünk: Ha a lágyabb színek és fazonok híve vagy, akkor szerezz be egy bézs- vagy drapp árnyalatú szaténkesztyűt, mert ez szinte bármilyen kiskabáthoz passzol majd! Ha a vagányabb, „rockosabb” stílus áll hozzád közel, akkor szegecsekkel díszített bőrkesztyűt válassz!

0021735_3.jpg ()


5. Hangsúlyozd a nőiességed –  az öveddel!

Sosem voltál híve a széles és feltűnő öveknek? A visszafogott és letisztult stílust kedveled, és úgy gondolod, hogy ezek a feltűnő cuccok nem is állnának jól neked? Az idein trendben szerencsére a vékonyabb övek is divatosak lesznek, ezért most bátran hangsúlyozhatod a nőiességedet egy csinos és diszkrét övvel is!
Tippünk: Az övedet mindig a derekadra, és ne a csípődre tedd, így válik ugyanis láthatóvá az alakod nőies homokóraformája! Nem kell eldobnod a vastag, feltűnő öveket akkor sem, ha te inkább ezeket szereted. Viselj az idén is bátran színes, szegecses vagy állatmintás öveket!

0021735_4.jpg ()

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X