Főoldal > EGÉSZSÉG > Divatőrület! Sean Connery szoknyában!

Divatőrület! Sean Connery szoknyában!

Sean Connerysztártrend
0

Írta:

Márpedig ez egyre gyakrabban előfordulhat. Ugyanis a divat designer, Marc Jacobs, Sean Connery és Patrick Dempsey divatot csinálnak a szoknyaviseletből. S hogy mi mindenhez passzol a szoknya? Bőrcsizmával vagy bőrcipővel nagyon cool, de a gyapjú pullóverrel, illetve egy csinos inggel is igen dögös. A lényeg, hogy alkalomhoz illő legyen. A népszerű színész, Sean Connery rajong […]

Márpedig ez egyre gyakrabban előfordulhat. Ugyanis a divat designer, Marc Jacobs, Sean Connery és Patrick Dempsey divatot csinálnak a szoknyaviseletből.

S hogy mi mindenhez passzol a szoknya? Bőrcsizmával vagy bőrcipővel nagyon cool, de a gyapjú pullóverrel, illetve egy csinos inggel is igen dögös. A lényeg, hogy alkalomhoz illő legyen.

A népszerű színész, Sean Connery rajong a skót népviseletért, és nem csak azért, mert 2000-ben lovaggá ütötték Skóciában. De Patrick Dempsey is előszeretettel mond le a nadrágról a szoknya kedvéért.

Ha itthon is egyre népszerűbb lesz a férfiak körében a szoknyaviselet, ember legyen a talpán, aki majd megmodja, hogy melyik kapcsolatban ki hordja majd a szoknyát.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X