Főoldal > EGÉSZSÉG > Mire vágynak a szingli férfiak?

Mire vágynak a szingli férfiak?

férfipárkapcsolatszerelemszingli
0

Írta:

A férfiak igenis vágynak a romantikára - derült ki egy németországi online felmérésből. A férfiak 41 százaléka szeretetre és minél több szabadidőre vágyik a párjával. A férfiak számára fontos, hogy tiszteljék és szeressék a kedvesüket,  és semmi kifogásuk nincs egy kis romantika ellen. A felmérésben mintegy 7000 férfi vett részt. A magányos férfiak egy tekintélyes része (mintegy 56 százalék) viszont kifejezetten szexre és […]

A férfiak igenis vágynak a romantikára - derült ki egy németországi online felmérésből. A férfiak 41 százaléka szeretetre és minél több szabadidőre vágyik a párjával. A férfiak számára fontos, hogy tiszteljék és szeressék a kedvesüket,  és semmi kifogásuk nincs egy kis romantika ellen. A felmérésben mintegy 7000 férfi vett részt. A magányos férfiak egy tekintélyes része (mintegy 56 százalék) viszont kifejezetten szexre és gyengédségre vágyik.

A szingli nők 49 százaléka hiányolja a szexet, de 39 százalékuk csak azért vágyik párkapcsolatra, hogy  legyen valaki, akivel hasznosan el tudja tölteni a szabadidőt. 

A gyengédség, az érintések és az intenzív, tartalmas beszélgetések növelik a bizalmat és a biztonságérzetet a partner iránt – állítják a kutatók. Természetesen ezek a tézisek általában tartós kapcsolat során érvényesülhetnek igazán.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X