Főoldal > EGÉSZSÉG > Pofonegyszerű, hogy mi kell a jó szexhez!

Pofonegyszerű, hogy mi kell a jó szexhez!

párkapcsolatszexszexualitás
0

Írta:

A jó szexhez bátorság és merészség szükséges. Fontos, hogy szex közben ne kövessünk „teknősbéke-stratégiát”, vagyis ne bújjunk el képzeletbeli „páncélunkba”, hanem legyünk kreatívak és vállalkozó szelleműek - állítja a kutató. Aki jó szexre vágyik, annak mindig meg kell újulnia - fűzi hozzá Westheimer. A felszabadult és önfeledt szexuális együttlét alappillére a partnerhez való odafordulás, gyengédség, valamint a […]

A jó szexhez bátorság és merészség szükséges. Fontos, hogy szex közben ne kövessünk „teknősbéke-stratégiát”, vagyis ne bújjunk el képzeletbeli „páncélunkba”, hanem legyünk kreatívak és vállalkozó szelleműek - állítja a kutató.

Aki jó szexre vágyik, annak mindig meg kell újulnia - fűzi hozzá Westheimer. A felszabadult és önfeledt szexuális együttlét alappillére a partnerhez való odafordulás, gyengédség, valamint a tartalmas, tartós beszélgetés, amelyben felszínre kerülnek a titkos vágyak, és az új dolgok kipróbálása.

A változatosság nagyon fontos, mert a megszokott, és unásig „begyakorolt” sémák tönkreteszik a szexuális együttlétek varázsát – vélekedik Dr. Ruth.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X