Főoldal > EGÉSZSÉG > Csapdában: két pasit szeretek egyszerre!

Csapdában: két pasit szeretek egyszerre!

párkapcsolatpasiszerelem
0

Írta: and

Érdemes leszögezni már az elején, hogy egészséges esetben egyetlen pasiban megtalálod mindazt, amire nőként szükséged lehet. De persze ez nem mindenkinek, vagy nem azonnal sikerül… És bizony megeshet, hogy ha látszólag meg is állapodtál valaki mellett, a keresést azért nem adtad fel – akár tudatosan, akár tudat alatt. Sőt olykor, ha jónak tűnik is egy […]

Érdemes leszögezni már az elején, hogy egészséges esetben egyetlen pasiban megtalálod mindazt, amire nőként szükséged lehet. De persze ez nem mindenkinek, vagy nem azonnal sikerül… És bizony megeshet, hogy ha látszólag meg is állapodtál valaki mellett, a keresést azért nem adtad fel – akár tudatosan, akár tudat alatt. Sőt olykor, ha jónak tűnik is egy kapcsolat, egy sor okod lehet arra, hogy kikacsints rövidebb vagy hosszabb időre a párod mellől. De persze az is megtörténhet, hogy egy időben lép be az életedbe két olyan pasi, akik külön-külön is megdobogtatják a szívedet. Jó, ha tudod azonban, hogy az ilyen játék nem veszélytelen, és könnyen sebeket szerezhetsz te is… Cikkünben most sorra vettük azokat a lehetséges okokat, amelyek oda vezethetnek, hogy egyszerre két vasat tarts a tűzbe.

Mert hiányzik az izzás

Szinte minden jó vele. Kedves és figyelmes hozzád, ágyba hozza a reggeli kávét, és soha nem mulasztja el az autó ajtaját kinyitni előtted. Pláne nem esőben. Lehúzza a sáros cipőjét az előszobában, nem hagyja szanaszét a ruháit, és még arra is képes, hogy beindítsa a mosogatógépet. Úgy tűnik, tökéletes minden. Egyetlen dolog hiányzik csupán. A szenvedély. Monotonná váltak a mozdulatok, és esténként azon versenyeztek, ki játssza el hitelesebben, hogy alszik már. Nos, ebbe a szürke, langyos térbe szokott betoppanni valaki, akiből egy nagyragadozó lopakodó léptű szexualitása árad. Aki miatt táncot járnak a hormonjaid, és aki képes belőled is kihozni a vad, szexre éhes macskát. Dönteni persze szinte képtelenség. A józan ész párod mellett kardoskodik, ösztöneid a másik pasihoz kergetnek. Akiben nincs semmi, de semmi azon kívül, hogy képes (lenne) gyönyörhöz juttatni téged.
Tipp: Ebben az esetben megérdemel annyit a párkapcsolatod, hogy őszintén beszéljetek a problémáról. Először egymás között, aztán, ha szükséges, szakember bevonásával. Az ösztönök miatt kár kilépni onnan, ahol otthon érzed magad, hiszen a szexet kell visszacsalogatni magatokhoz, és ha szeretitek egymást, ez sikerülhet. A másik pasinak pedig éppen az volt a szerepe, hogy felébressze a szunnyadó nőt benned…

0022909_1.jpg ()

Mert már meguntad

A baj ott kezdődik, hogy érzed, egyszerűen nem szereted már. Idegesít minden, amit mond, amit tesz. Ahogy hozzád ér. Még az is, ha csak kérdez. Ingerült vagy vele, és néha csak azért rákiabálnál, mert a közeledben van. Már nem szervezel közös programokat, és tulajdonképpen a lelked mélyén már nem tervezed a közös jövőt sem. De vele vagy, mert nem akarsz fájdalmat okozni neki, mert annyi emlék (és talán egy olyan gyakorlati dolog, mint egy banki hitel) fűz össze benneteket, és mert olyan bizonytalan még az a másik. Az a véletlen, éppen csak bimbózó szerelem a munkahelyeden. A kollégával, aki szinte pontosan azt kínálja, amire vágysz. Vagy mégsem? Mégis jobb a biztos szürkeség, mint a bizonytalan ígéret? Mert mi van, ha mégsem jön össze, ha két pad között a földre kerülsz? Vívódsz és őrlődsz két pasi között, bár egyiket sem szereted igazán… És azt reméled, bárcsak feltűnne a harmadik. Az igazi, a mindent elsöprő szerelem.
Tipp: Ha úgy érzed, nem szereted már párodat, becsületesebb, ha ezt elmondod neki. Lehet, ő is ugyanúgy kiábrándult már belőled, és jobb lenne, ha ezt mielőbb tisztáznátok. Így a másik pasival is könnyebben zöld ágra vergődsz majd, főleg hogy a bujkálás kétszínű izgalma elmarad.

Mert a pénz az úr

Már minden idegszálad a másik pasi felé hajt téged? Reggelente alig várod, hogy párod autóba üljön, és elhajtson a munkahelyére, már küldöd is az SMS-eket a kedvesnek. Persze a másiknak. És hívod. Hosszasan turbékolsz vele. Akkor is, ha ő éppen külföldön van. Nem számít. A számlát úgyis a párod fizeti majd, ahogy persze egyébként is mindent ő áll. Az ennivalót is, amit megeszel, a ruháidat, a műkörmöst és a fodrászt is. Az utazásokat, a vacsorákat. Életed minden kellemes eleme mögött ott áll ő a pénzzel, amit te nem tudsz megkeresni, viszont megszoktad. És amit a szerelmed (az igazi) sajnos még véletlenül sem tud előteremteni. Így őrlődsz és sajnálod magad, mert képtelen vagy dönteni… A szerelem vagy a biztos jövő? Esetleg nem is akarsz választani? Pontosan így jó neked? Úgy érzed, olyan izgalmas, sőt annyira romantikus így az élet… Még szenvedni is szép!
Tipp: Ha csak az anyagi függőség tart vissza a szerelem beteljesülésétől, nagyon nagy a gond – a lelkedben. Tényleg megvehető vagy? Ha igen, sőt ezt még fel is vállalod önmagad, illetve a világ előtt, legalább azon gondolkodj el, ez hogyan eshet az igazi szerelmednek. Nem vagy vele tiszességes, és hosszú távon magaddal is kiszúrsz.

Mert túl hirtelen jött

Erre nem számítottál, és nem is kerested az alkalmat. Mert szereted és tiszteled a párodat, jó vele az ágyban is, kellemesen telnek a hétköznapok. Terveitek vannak, amelyeket meg szeretnétek valósítani. Sőt az is meglehet, hogy nem is oly rég éppen a babaprojekt került szóba köztetek. Szóval most mi is van?? Miért ez a hirtelen feljajduló nagy érzés valaki iránt, akit épp csak egy hónapja ismertél meg? Honnan a bűverő, amivel néhány óra leforgása alatt magához vonzott téged? Aki miatt hetek óta nem alszol, nem eszel, aki miatt emészt a szerelem, aki miatt te, a hűség mintaképe eszedet vesztve lennél képes felrúgni mindent? Vagy mégsem? Talán ha időt adsz a nagy szenvedélynek (még akkor is, ha beteljesedik, ha egyszer-százszor ágyba is bújtok), csitulna a tűz, és visszakerülne a rendes kerékvágásba az életed.

A témáról bővebben a Maxima magazin 25. számában olvashatsz!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X