Főoldal > EGÉSZSÉG > 3 jel, hogy a pasi még mindig az exre gondol

3 jel, hogy a pasi még mindig az exre gondol

párkapcsolatszerelem
0

Írta:

1. Régi fotók, levelek mindenholGyakran botlasz bele olyan fotókba, amelyeken a pasid büszkén feszít a régi barátnője mellett? Vagy azon kaptad épp, hogy az ex-barátnő szerelmes leveleit olvasgatja? Ne feledd: a múltat nem lehet meg nem történtté tenni. De nem mindegy, hogy ilyenkor a pasi hogyan reagál. Tippünk: Kérd meg a kedvesedet, hogy a képeket […]

1. Régi fotók, levelek mindenhol

Gyakran botlasz bele olyan fotókba, amelyeken a pasid büszkén feszít a régi barátnője mellett? Vagy azon kaptad épp, hogy az ex-barátnő szerelmes leveleit olvasgatja? Ne feledd: a múltat nem lehet meg nem történtté tenni. De nem mindegy, hogy ilyenkor a pasi hogyan reagál.
Tippünk: Kérd meg a kedvesedet, hogy a képeket és a leveleket rakja bele egy dobozba és vigye le a pincébe, vagy rejtse el őket jó mélyen az íróasztal fiókjába. Ha ezek után továbbra is rajongással a hangjában beszél a régi kedvesről, itt az idő, hogy kérdőre vond.

2. Mindig a régi, közös programokról beszél

A közös élményeitek közben mindig a régi kapcsolat kedves élményeit emlegeti? Ez azt is jelentheti, hogy tényleg nincs még túl az egészen. Gyanús lehet az is, ha a kedvesed azokra a helyekre vágyik, amelyeket a volt barátnővel látogatott. Ilyenkor felerősödhetnek benne a régi emlékek, ami a ti kapcsolatokra nézve nem túl kellemes.
Tippünk: Mielőtt elutaznátok, alaposan térképezd fel, hogy ő mit szeretne, milyen közös időtöltésre vágyik. Így biztosan nem fog meglepetés érni.

3. Sokat találkozik a kedvesével

A kedvesed túl gyakran találkozik a régi kedvesével, aki még ma is ugyanúgy ugráltatja, mint annak idején: mindig őt hívja, ha elromlik a mosógép és az autót pedig szerelőhöz kell vinni? Ha a pasi az első szóra ugrik, akkor még mindig fontosak neki régi érzések.
Tippünk: Ne feledd: veszekedéssel és jelenettel semmire sem mész. A legjobb, ha kitalálsz olyan közös elfoglaltságot, amely miatt a pasinak mindenképp nemet kell mondania a régi barátnőnek. Ha nem teszi, akkor még mindig fontosabb neki a régi szerelem kedvében járni, mint veled lenni. 

$beszur$


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X