Főoldal > EGÉSZSÉG > Párkapcsolat-körkép: ki, mire vágyik?

Párkapcsolat-körkép: ki, mire vágyik?

férfipárkapcsolatszerelem
0

Írta:

A nők általában szociális biztonságra és stabilitásra vágynak a párkapcsolataikban, míg a férfiak inkább olyan nőt keresnek, aki csinos és erotikus kisugárzása van – állítja a tanulmány vezetője, Hassebrauck professzor. A férfiaknak fontos, hogy egy nő kellőképpen izgató, csábító és erotikus legyen. A tanulmányban résztvevő nők 38 százaléka fogadná csak el, ha partnere kevesebbet keresne, mint ő. […]

A nők általában szociális biztonságra és stabilitásra vágynak a párkapcsolataikban, míg a férfiak inkább olyan nőt keresnek, aki csinos és erotikus kisugárzása van – állítja a tanulmány vezetője, Hassebrauck professzor.

A férfiaknak fontos, hogy egy nő kellőképpen izgató, csábító és erotikus legyen. A tanulmányban résztvevő nők 38 százaléka fogadná csak el, ha partnere kevesebbet keresne, mint ő. A férfiak 80 százaléka nehezen viselné, ha női partnere többet keresne, mint ő.

A nők csupán 43 százaléka élne olyan férfival együtt, akinek alacsony az iskolázottsága. A férfiak 87 százaléka viszont szívesen létesítene párkapcsolatot olyan nővel, akinek csak középiskolai végzettsége van.

A férfiak inkább fiatal partnert szeretnének, míg a nők több mint 60 százaléka inkább idősebb férfit választana. Abban viszont mindkét nem egyetért, hogy olyan párkapcsolatban élne a legszívesebben, amelyben teljes a bizalom.

A tanulmányban háromezer 18 és 70 év közötti férfit és nőt kérdeztek meg.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X