Főoldal > EGÉSZSÉG > Fényterápiával az allergia ellen – videóval

Fényterápiával az allergia ellen – videóval

allergiafényterápia
0

Írta:

Tüsszögés, orrfolyás, könnyezés – a szénanátha biztos tünetei. Ezzel az allergiával kb. másfél millió ember küzd Magyarországon. A tünetek az esetek többségében valamilyen virágporral szembeni túlérzékenység miatt jönnek létre. Amikor a virágpor érintkezésbe kerül az allergiás személy nyálkahártyájával, az ott lévő immunológiai folyamatokért felelős sejtek az allergén hatására különböző kémiai anyagokat termelnek. Ezek gyulladást okoznak. […]

Tüsszögés, orrfolyás, könnyezés – a szénanátha biztos tünetei. Ezzel az allergiával kb. másfél millió ember küzd Magyarországon. A tünetek az esetek többségében valamilyen virágporral szembeni túlérzékenység miatt jönnek létre.

Amikor a virágpor érintkezésbe kerül az allergiás személy nyálkahártyájával, az ott lévő immunológiai folyamatokért felelős sejtek az allergén hatására különböző kémiai anyagokat termelnek. Ezek gyulladást okoznak.

A felszabaduló anyagok az orrnyálkahártyában vérbőséget, duzzanatot okoznak. Egy magyar találmány segítségével megfékezhető ez a rendkívül kellemetlen betegség, ugyanis 2003 óta fényterápiával is csökkenthetők az allergiás tünetek.

Videónkból még többet megtudhatsz az allergia kezeléséről!

$video$


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X