Főoldal > EGÉSZSÉG > Tedd kellemesebbé az intim pillanatokat!

Tedd kellemesebbé az intim pillanatokat!

0

Írta: and

A rejtélyes G A G-pont Ernst Grafenberg nőgyógyászról kapta a nevét, ez a hüvely különösen érzékeny része, amelyben erős idegvégződés-koncentráció található. A vagina belsejében felül, a szeméremcsont irányában tapintható ki szivacsos gömbként, mely szexuális izgalom hatására megduzzad, és ingerlésével nagyobb hatásfokú orgazmusokat élhetsz át. A G-folt izgatására a nők először vizelési ingert éreznek, majd ez […]

A rejtélyes G

A G-pont Ernst Grafenberg nőgyógyászról kapta a nevét, ez a hüvely különösen érzékeny része, amelyben erős idegvégződés-koncentráció található. A vagina belsejében felül, a szeméremcsont irányában tapintható ki szivacsos gömbként, mely szexuális izgalom hatására megduzzad, és ingerlésével nagyobb hatásfokú orgazmusokat élhetsz át. A G-folt izgatására a nők először vizelési ingert éreznek, majd ez csap át kéjbe. A mirigy megduzzad, a kielégülést a mirigy által kilövellt váladék kíséri, ami nem a hüvelybe, hanem a húgycsőbe ürül. A mirigy tulajdonképpen megfelel a férfiprosztatának, és váladéka is a prosztata tejszerű váladékához hasonló. Feltehetőleg a G-pont anatómiailag mindannyiunknál megtalálható, csak lehet, hogy érzékenysége (még) nem alakult ki.

Aktivizáld kéjpontodat!

Magyarországon is egyre gyakoribb, hogy műtéti beavatkozással segítenek azoknak a nőknek, akiknek szexuális gondjuk van, e problémák egy része főként az orgazmussal függ össze.

A genitoplasztika területén a hüvelyplasztika, kisajakműtét, szeméremdomb-korrekció vagy szűzhártya helyreállítását célzó beavatkozás között egy relatív újnak számító módszer a G-pont növelése.

A G-shot eljárás Amerikából ered, mely során a szakember hialuronsavból készült gélt fecskendez az ominózus pontba, ennek következtében az erogén zóna megduzzad, könnyen kitapinthatóvá válik és jobban ingerelhető, ez pedig intenzívebb és kéjesebb érzést eredményez.  E vegyület a női szervezetben is létezik, az orvosok állítása szerint károsodást nem okoz, és másfél év alatt teljesen felszívódik.

A G-pont megnagyobbítása ambuláns beavatkozás, 20 percet vesz igénybe. A későbbiekben gyakori, hogy az injekció helyén új szövet képződik, és nem lesz szükséged újabb esztétikai műtétre.

A feltöltés hatása

Ha vállalkoztál a feltöltésre, a műtét után célszerű néhány nap szabadságot kivenned és pihenned. Esténként fájdalomcsillapítóval csökkentheted a kellemetlen érzéseket, gyulladásos tünetek esetén célszerű antibiotikumos kezelést kérned. Ne aggódj, a bevérzések és duzzanatok néhány napon belül nyomtalanul felszívódnak. A teljes felépülés körülbelül 2 hetet igényel, és egy hónap múlva újra elkezdheted aktív nemi életed!

A G-pont feltöltéséről szóló elméletek eltérőek, hiszen magát az erogén zónát csak annak érdemes dúsítania, akinek már volt része ilyen orgazmusban. A kezelés éppen ezért csak annak javasolt, aki szexuálisan egészséges, azaz képes átélni az orgazmust, nem küzd pszichés problémákkal, és nem esett át valamilyen nőgyógyászati beavatkozáson vagy hormonkezelésen.

Hatékonysága tehát szubjektív tényezők függvénye, és csak szigorú orvosi konzultáció deríthet fényt a várható eredményre, tehát korántsem garantált, hogy ha feltölteted G-pontodat, lényegesen megváltozik szexuális életed! Nincs orvosi ajánlása, a műtét inkább lélektani jellegű, tehát nem szükséges, de izgalmasabbá tehető a gyönyörszerzés vele.

Tudnod kell, hogy minden nő egyforma biológiai felépítésű, akár van G-pontja, akár nincs. Ha meg akarod találni titkos zónádat, ne görcsölj rá és ne műtéttel kezdd!

Gondolj arra, hogy szeretkezésed milyenségének a G-pont csupán egy része, tartalma és szépsége nem feltétlenül ebből ered!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X