Főoldal > EGÉSZSÉG > Pörgesd fel a szexuális életed: buja tippek, sokszoros élvezet!

Pörgesd fel a szexuális életed: buja tippek, sokszoros élvezet!

0

Írta: and

Csábíts a hálóban! Az erotikus hangulathoz tested alapkellék, de nem szabad a környezetről sem megfeledkezned, ahol el szeretnéd kápráztatni kedvesedet. Ha a szeretkezések intim tere a háló, itt az idő átfesteni a megunt színeket, és izgalmas kiegészítőkkel bolondítani a megszokott terepet. A gumis lepedő korántsem vágykeltő, vásárolj helyette vörös, bordó, lila ágyneműket, tegyél a falra […]

Csábíts a hálóban!

Az erotikus hangulathoz tested alapkellék, de nem szabad a környezetről sem megfeledkezned, ahol el szeretnéd kápráztatni kedvesedet. Ha a szeretkezések intim tere a háló, itt az idő átfesteni a megunt színeket, és izgalmas kiegészítőkkel bolondítani a megszokott terepet.

A gumis lepedő korántsem vágykeltő, vásárolj helyette vörös, bordó, lila ágyneműket, tegyél a falra sejtelmes képeket, de az is elég, ha gyertyákat gyújtasz, és sejtelmes fényekkel világítod meg a békeszigetet.

Terítsd be magad!

A hagyományos vacsorát nem kell mindig asztalra tenni, hisz a testeden is szervírozhatod, vagy szolgálhatsz fel desszertet magadon!

Készíts különleges falatkákat, melyeket párod is szeret, feküdj az ágyba, díszítsd fel izgatóan a testedet. Vagy kend be fagyival az erogén pontokat, és hagyd, hogy a pasid lenyalja rólad az édes ízeket! Csurgathatsz mézet a mellbimbójára és köldökére, majd lassan, érzékien nyalogathatod le róla a finom cseppeket!

Csavarodj boába!

Ha egy tollból készült sálat nyakadra tekersz, buja kelléke lehet az előjátéknak, és később a folytatásban is jól jöhet. Kösd össze párod kezeit vele, hogy aztán átvedd az irányítást teste felett! Játszadozhatsz egy szikrázó gyöngysorral is, ám légy meztelen és simogasd a füzérrel magadat, majd párod következzen. Fotókat is készíthetsz a különleges alkalomról, hogy megörökítsék az emelkedett pillanatot.

shutterstock_27859711.jpg ()Társasozz az ágyban!

Nem kell erotikus társasjátékot vásárolnod, sokkal izgatóbb, ha magad találsz ki egyet. Gondold végig a szabályokat, és teljes odaadással kövessétek a játékmenetet. Csalni nem ér, és ha egyikőtök átélné a korai orgazmust, elveszíti a játékot, ezért partnerének minden erotikus kívánságát teljesítenie kell. Tartsátok be az összes szabályt, és az élvezet nem marad el!

Takard el szemed!

Egy hűvös selyemkendő segíthet, ha olyan pózt szeretnél kipróbálni, amihez nyitott szemmel nincs merszed, így a szerepjáték is könnyebb. Látásodat elrejtve felerősödik számtalan érzéked, a fantáziád meglódul, és minden érintés, sóhaj, hang intenzívebbé válik. Fordítva is próbáljátok ki: most a pasid szemét takard el. Az a tudat, hogy nem láthatja, mit teszel vele, kiszolgáltatottá teszi őt, ami egy erotikus helyzetben buja hangulatot eredményez.

Izgasd fel mms-ben!

Vegyél ki szabadnapot, és készíts magadról erotikus fotókat, ahogy kényezteted magad a habokban, vagy ruha nélkül főzöd az ebédet. De vásárolhatsz szexis jelmezt, és ezt magadra öltve küldesz neki vágyébresztő képeket.  Ha kinyitja az üzenetet, egészen biztos, hogy alig bírja majd kivárni, hogy véget érjen a munkaidő!

Próbáld ki a gésák titkát!

Ha szeretnéd hüvelyizmodat megerősíteni és kedveset ámulatba ejteni, próbáld ki a gésák golyóit. Helyezd őket a hüvelyedbe, majd szorítsd össze a medencefenék izmait és tartsd bent, kb. negyed óráig. Néhány hét gyakorlás után meglátod, hogy szeretkezés közben elképesztő gyönyöröket fogsz szerezni kedvesednek!

Szeretkezz lebegve!

Rendelj az internetről szexhintát, és ismerjétek meg az erotika élvezettel teli, játékos oldalát! A hinta tetején lévő rugó levehető, a felső szerkezet fémből készült, amihez bőrpántok kapcsolódnak. Csücsülj bele, és hagyd, hogy a dolgok maguktól történjenek. A hinta jól terhelhető, így tuti nem fog padlóra küldeni titeket!

Élvezz ritmusra!

Szerezz be egy bársonyos vibrotojást, majd óvatosan csúsztasd fel a kívánt helyre és mutasd meg pasidnak a különböző fokozatokat a lágy zümmögéstől a vad vibrálásig. A bársonyos felület miatt páratlan élményben lesz részed, de a pasid sem fog bírni magával, miközben mohón figyel téged! MP3 lejátszóhoz is csatlakoztathatod a tojást, így kedvenc muzsikátokat hallgatva szexelhettek!

Lélegezz tantrikusan!

A hangulat forrósításának izgalmas módszere a tantrikus légzés alkalmazása. Üljetek egymással szemben, lélegezzetek lassan, mélyen, egyszerre és egyenlő ritmusban ki-be. Pár perc múlva egy hullámhosszon lesztek, és garantált, hogy e különös pásztorórát egyikőtök sem felejti el!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X