Főoldal > EGÉSZSÉG > Így dobd fel a misszionárius pózt!

Így dobd fel a misszionárius pózt!

0

Írta: and

Szikla a csónakban A misszionárius póz alapból nem túl alkalmas arra, hogy a  férfi a csiklódat izgassa, de a probléma egy mozdulattal azonnal kiküszöbölhető. Helyezkedj úgy, hogy a barátod pénisze érintse a klitoriszodat, és lábaiddal öleld át a pasi derekát, így az érintkezés még intenzívebb lesz, majd így mozogjatok együtt. Ezzel garantáltan a csúcsra juttat. […]

Szikla a csónakban

A misszionárius póz alapból nem túl alkalmas arra, hogy a  férfi a csiklódat izgassa, de a probléma egy mozdulattal azonnal kiküszöbölhető. Helyezkedj úgy, hogy a barátod pénisze érintse a klitoriszodat, és lábaiddal öleld át a pasi derekát, így az érintkezés még intenzívebb lesz, majd így mozogjatok együtt. Ezzel garantáltan a csúcsra juttat.

Feneketlen mélység

missz2.jpg ()A térdeidet húzd fel a mellkasodig, úgy, hogy közben a térded a partnered mellkasán támaszkodjon, majd a pasi hajoljon föléd, és így hatoljon beléd. Ezzel a pózzal a pasi nemcsak a csiklódat ingerli, hanem eddig soha nem tapasztalt mélységig képes eljutni, így a szeretkezés nemcsak neki okoz felejthetetlen pillanatokat, hanem te is a mennyekbe repülsz.

Kontroll alatt

Az, hogy te vagy alul, nem jelenti azt, hogy ne vehetnéd kezedbe az irányítást. Dobd át egyik lábad a vállán, a másikat hagyd szabadon, mert azzal tudod koordinálni a mozgásotokat. Ezek után mozogjatok fel és le. Ezzel a pózzal nemcsak a csiklódat, hanem a G-pontodat is ingerli a pasi, így dupla gyönyörben lehet részed.

Lovászfiú a nyeregben

Ez a póz egészen más területeket stimulál, mint a hagyományos misszionárius. Feküdj le, a pasi üljön le térdelve a lábaid közé, miközben a bokái szabadon maradnak. Ezáltal tudja használni a combizmait, illetve a derekadat megfogva is tudja irányítani a mozgásotokat. Ez a póz a hüvelyednek olyan idegvégződésekben gazdag részeit ingerli, mely a hagyományos pozícióban nem lehetséges. Ha mégsem jutnál el a csúcsra, a pasi használhatja a kezét is.

Párnacsata

Tegyél egy kispárnát a csípőd alá, így partnered pénisze behatoláskor közvetlenül tudja ingerelni a G-pontodat. Az irányítást itt is szó szerint a kezedben tarthatod, ugyanis, ha finoman megfogod a szerszámát, akkor ezzel jelezve tudod értésére adni, hogy csökkentse, vagy növelje a tempót.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X