Főoldal > EGÉSZSÉG > Gyógyulj biorezonanciával, a 21. század gyógymódjával!

Gyógyulj biorezonanciával, a 21. század gyógymódjával!

0

Írta: and

Mi ez? Rég elmúlt már az az idő, amikor a fejfájást fájdalomcsillapítóval, a lázat lázcsillapítóval kezelték. Nemcsak természetgyógyász körökben, hanem a nyugati orvoslásban is egyre inkább utat tör magának a szervezet egészét figyelembe vevő holisztikus gyógyászat. A szervezetünk sokmilliárd sejtből álló, végtelenül összetett és összefüggő rendszer. Minden egyes másodpercben ezermilliárdnyi üzenetet küldenek egymásnak a sejtjeink, […]

Mi ez?

Rég elmúlt már az az idő, amikor a fejfájást fájdalomcsillapítóval, a lázat lázcsillapítóval kezelték. Nemcsak természetgyógyász körökben, hanem a nyugati orvoslásban is egyre inkább utat tör magának a szervezet egészét figyelembe vevő holisztikus gyógyászat.

A szervezetünk sokmilliárd sejtből álló, végtelenül összetett és összefüggő rendszer. Minden egyes másodpercben ezermilliárdnyi üzenetet küldenek egymásnak a sejtjeink, elektromágneses jelek segítségével. Ha ezek a jelek nem tudnak megfelelő gyorsasággal áramlani a testünkben, akkor azt előbb-utóbb fizikai tünetek formájában is észrevesszük, azaz megbetegszünk.  Az orvostudomány fejlődésével szerencsére ma már nemcsak a betegségeket lehet kimutatni, hanem azt is, hogy a molekulák és a sejtek szintjén mi nem működik jól. A biorezonanciás állapotfelmérés így már a betegség kialakulása előtt figyelmeztet a kóros állapotokra.

Hogyan működik?

biorez2.jpg ()A biorezonanciás vizsgálat során elektródákat tesznek a fejre, a csuklóra és a bokára. Az elektródák egy számítógépbe továbbítják a test által kibocsátott elektromágneses rezgéseket. A számítógép ezeket kiértékeli, és megállapítja, hogy a testünk melyik részén, melyik szervünkben nem megfelelőek az elektromágneses hullámok. A kóros rezgéseket azonnal kivezetik a testből, az egészséges rezgéseket pedig megerősítik. Így mindenféle kémiai beavatkozás nélkül, a test saját öngyógyító folyamatait beindítva állítják helyre a szervezet normális működését.

Miben segíthet?

A biorezonanciás vizsgálattal kimutathatók és kezelhetők többek között a különböző allergiák, a bőrbetegségek, a szenvedélybetegségek, az immunrendszer gyengesége, az idült gyomor- és bélbetegségek, a nőgyógyászati betegségek, a krónikus légúti megbetegedések, a szív- és érrendszeri betegségek, és az anyagcserezavarok, de fájdalomcsillapításra, méregtelenítésre, stresszkezelésre, az öregedési folyamatok lassítására és a műtétek utáni regeneráció felgyorsítására is ajánlják.

Az elektromágneses rezgések vizsgálatával kiszűrhetők a bakteriális, vírusos fertőzések, a gombás megbetegedések, és a parazita fertőzöttség is. Előfordulhat, hogy régóta fennálló panaszaid okát is megtudhatod, ugyanis a vizsgálat a rejtett gyulladásokat és az esetleges nehézfém-mérgezést is kimutatja. Sőt, ha épp fogyókúrázol, de nem akar beindulni a fogyás, akkor a biorezonanciás vizsgálat segít felderíteni a probléma okát.

A vizsgálat és a terápia teljesen fájdalommentes, nem okoz mellékhatásokat, és életkortól függetlenül bárkinél alkalmazható. Nem ajánlják viszont epilepsziásoknak, szívritmus-szabályzóval élőknek, nagyobb fém implantátumokkal rendelkezőknek, akut fertőző, lázas betegeknek (kivéve az influenzásokat), valamint a terhesség első három hónapjában lévő kismamáknak.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X