Főoldal > EGÉSZSÉG > Recept nélkül az allergia ellen

Recept nélkül az allergia ellen

allergiagyógyszerkészítményrecept
0

Írta: and

Az allergiás nátha leggyakoribb tünetei az orrdugulás, az orrfolyás, viszketés, tüsszögés, a szem vörössége, viszketése és könnyezése. Ezek a tünetek lehetnek enyhék, amik nem okoznak különösebb kellemetlenségeket, azonban az is előfordulhat, hogy akár a napi tevékenységedben is akadályoznak. Ma már nagyon sokféle recept nélkül is kapható készítmény létezik a szénanátha kezelésére, amikhez bármikor hozzájuthatsz. Akár […]

Az allergiás nátha leggyakoribb tünetei az orrdugulás, az orrfolyás, viszketés, tüsszögés, a szem vörössége, viszketése és könnyezése. Ezek a tünetek lehetnek enyhék, amik nem okoznak különösebb kellemetlenségeket, azonban az is előfordulhat, hogy akár a napi tevékenységedben is akadályoznak.

Ma már nagyon sokféle recept nélkül is kapható készítmény létezik a szénanátha kezelésére, amikhez bármikor hozzájuthatsz. Akár gyógyszert, akár természetes készítményt választasz, biztos lehetsz benne, hogy pont olyan jók, mint a receptre felírható társaik. Hidd el, nem fogsz csalódni bennük.

allergiacikk.jpg ()Allegra filmtabletta

Az Allegra az antihisztaminok csoportjába tartozik, recept nélkül kapható gyógyszer. Enyhíti a szénanátha tüneteit, a tüsszögést, az orrfolyást, az orrdugulást, a viszketést, és a szem kellemetlen tüneteit. Más hasonló készítményekkel szemben az Allegrának nincs nyugtató hatása, így nem okoz fáradtságot, nem akadályozza a napi tevékenységet.

Kapható gyógyszertárakban, ára: 950 Ft

Otrivin orrspray

Megfázás és szénanátha kezelésére egyaránt alkalmas orrspray. Csökkenti az orrban és a melléküregekben a nyálkahártya duzzanatát, ezzel megkönnyítve a váladék távozását, a gyulladások kialakulásának megelőzése végett. Hatása már néhány perc múlva érezhető. Az érzékeny nyálkahártya kezelésére is alkalmas.

Megvásárolhatod gyógyszertárakban és drogériákban, ára: 500 Ft

coldastopcikk.jpg ()Coldastop orrcsepp

A- és E-vitamint tartalmazó, természetes összetevőkből álló orrcsepp. Gyógyító és regeneráló hatással van az irritált, vagy sérült nyálkahártyára. Védőréteggel borítja be az orr belsejét, ami meggátolja a nátha okozta újabb sérüléseket, a meglévő károsodásokat pedig rövid idő alatt, hatékonyan képes helyreállítani. Használata után, hamar elmúlik a nyálkahártya fájdalma, és rövid idő után már érezhető a javulás.

Kapható gyógyszertárakban, ára: 1500 Ft

Das Gesunde Plus szemcsepp

Kizárólag természetes anyagokat tartalmazó allergia elleni szemcsepp. Hatóanyaga az Ectoin, ami megakadályozza az allergiás folyamatot, így csökkenti az allergia tüneteit, mint a vörösség, a könnyezés és a viszketés. Hidratáló hatásának köszönhetően képes megelőzni, a tünetek rövid időn belüli kiújulását, és megvédi a szemet.

Kapható drogériákban, ára: 1435 Ft

Luffeel tabletta és orrsprayLuffeel.jpg ()

Homeopátiás készítmények, melyek a szervezet öngyógyító mechanizmusait indítják be. Alkalmazható a felső légúti allergia tüneteinek kezelésére. Gyulladáscsökkentő hatású, serkenti az immunrendszert, így képes enyhíteni az allergiát és megelőzni a szövődmények kialakulását. A tabletta és az orrspray együtt alkalmazva nagyon hatásos, akár hosszabb ideig is használható.

Hozzájuthatsz gyógyszertárakban, ára: tabletta 1600 Ft, orrspray 1950 Ft


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X