Főoldal > EGÉSZSÉG > A világ egyik legjobb szépség-elixírje

A világ egyik legjobb szépség-elixírje

0

Írta:

Legszívesebben visszaforgatnád az „öregedési idő” kerekét? Fogyni szeretnél? Mindezt természetes módon, vegyszerek nélkül? Tudtad, hogy egy 55 kilós emberből kb. 33kg pusztán csak víz? Vagyis mi, emberek, úgy vagyunk „összerakva”, hogy szervezetünk 60-70%-át teszi ki a bennünk lévő víz. Gyakran elfelejtjük, hogy nincs bennünk „víztározó”, mint például a tevében, így folyamatosan pótolnunk kell a folyadékot, […]

Legszívesebben visszaforgatnád az „öregedési idő” kerekét? Fogyni szeretnél? Mindezt természetes módon, vegyszerek nélkül?

Tudtad, hogy egy 55 kilós emberből kb. 33kg pusztán csak víz? Vagyis mi, emberek, úgy vagyunk „összerakva”, hogy szervezetünk 60-70%-át teszi ki a bennünk lévő víz. Gyakran elfelejtjük, hogy nincs bennünk „víztározó”, mint például a tevében, így folyamatosan pótolnunk kell a folyadékot, méghozzá tiszta vízből.

vizes2.jpg ()Az ivóvíz elengedhetetlenül fontos bőröd kondíciójának, és szépségének a megőrzése szempontjából. A tudatos tiszta víz fogyasztása segíthet megelőzni a leggyakoribb bőrproblémákat, mint amilyen a száraz, ráncos, illetve elszíneződött bőr. A rugalmasság elvesztésével a szem, arc és áll körüli bőr ráncossá válik. Szokj rá a tudatos és megfelelő mennyiségű tiszta szűrt vízfogyasztásra és megtapasztalhatod, hogy ha teljesen nem is tudod visszaforgatni az idő kerekét, a bőröd hálás lesz, amelyet feszességével hálál meg Neked.
 
+ Még 1 pozitívum:

A legjobb fogyókúrás szer: a tiszta víz. Ha naponta legalább egy pohár üdítő vagy gyümölcslé helyett vizet iszol, akkor átlagosan 200 kalóriával csökkentheted a napi kalóriafogyasztásodat. Ezáltal csökkentve a cukorfogyasztást is. Igyál szűrt vizet a megszokott cukros „üdítők” helyett, és tüntess el az életedből töménytelen kristálycukrot és tartósítószert!

Az utóbbi években Magyarországon rohamosan nőtt a palackozott vizek fogyasztása. Ez biztosan részben divat, részben a csapvíz minőségének kritikája. Hiszen általánosságban elmondható, hogy a csapvíz gyakorta tartalmaz olyan nem kívánatos anyagokat (pl. klórt, nehézfémeket, gyomirtó szer maradványokat – amennyiben a csapvíz tartalmaz), melyek egészségügyi szempontból nem előnyösek szervezeted számára. Ezért fogyasztanak sokan inkább palackozott vizet, védve magukat a káros anyagok hatásaitól. 

vizes3.jpg ()Számos problémával járhat azonban az is, ha az ivóvizet folyamatosan palackozott vízzel helyettesíted. Egyrészt kimutatták, hogy egyes palackozott vizekben az ásványi anyagok nem mindig a szervezeted számára szükséges mennyiségben vagy összetételben találhatóak. Másrészt a palackozott vizet szállítani kell a kitermelés helyéről a raktárakba, majd a kereskedelmi központokba, boltokba, aztán Te is szállítod, vagy cipeled haza, végül ott maradnak felhalmozódva a kiürült PET-palackok, melyeket jó esetben elviszel a szelektív gyűjtőbe – mindez jelentősen terheli a környezetet és pénztárcádat.

Talán ezért is fedezzük fel és fogyasztjuk egyre többen a természetes csapvizet, tisztított, szűrt formában. Az olasz gyártmányú LAICA vízszűrő kancsók megőrzik a csapvíz eredeti, természetes nyomelem és ásványi anyag tartalmát, a korább felsorolt káros összetevők kiszűrése mellett, így válik az tisztává és jóízűvé, a szervezeted számára könnyen feldolgozhatóvá. A tiszta, szűrt vízzel készített italok, ételek ízét is élvezhetőbbé teszik, ráadásul hozzájárulnak az egészségtudatosabb életmód kialakításához. A LAICA vízszűrőket különböző formai és kényelmi funkciókkal látták el, annak érdekében, hogy mindenki kiválaszthass a számodra legmegfelelőbbet. 
 
Tipp: A hűvös őszi-téli időszakban készítsd el kedvenc teádat LAICA víztisztítóval szűrt finom mosolygóvízből! Hunyd be a szemed és hagyd, hogy a tea átmelegítse a testedet, gőzölgő illata pedig simogassa a lelkedet!

www.mosolygoviz.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X