Főoldal > EGÉSZSÉG > Ingyenes nyílt nap a Sugár Fitnessben (x)

Ingyenes nyílt nap a Sugár Fitnessben (x)

0

Írta:

Január 20-án, vasárnap ingyenes nyílt napot tart a vadonatúj, szeptemberben nyílt Örs vezér t&

Január 20-án, vasárnap ingyenes nyílt napot tart a vadonatúj, szeptemberben nyílt Örs vezér téri Sugár Fitness, mely közel 1000 nm-en várja a rendszeresen tartott edzésformák és a legújabb fitnesz trendek iránt érdeklődőket. Ha részt veszel a nyílt napi óráinkon, nem csupán ajándékcsomaggal lep meg a Sugár Fitness, hanem az órák végén 5 alkalmas bérletet is kisorsolnak a leglelkesebb résztvevők között. Emellett szívstressz-vizsgálat, testzsírszázalék-mérés, állapotfelmérés és táplálkozással kapcsolatos tanácsadás is vár.

Ha pedig tetszett, amit láttál, a nyílt napon 30 százalékos kedvezménnyel vásárolhatsz 14 alkalmas bérletet, amivel olyan népszerű órákra járhatsz, mint például az Angyal András által tartott zumba, az erősítésre kiváló Giryafit vagy éppen a kuriózumnak számító videocycling, amellyel akár a Francia-Alpokba is „eltekerhetsz”.
Persze különlegességekben a nyílt napon sem lesz hiány: a dinamikus jóga, a spinning vagy éppen a step dance mellett olyan újdonságokkal is megismerkedhetsz, mint például a Sparrowbag vagy a Grand-Up. Előbbi egy olyan, homokzsákkal végzett különleges edzésrendszer, mellyel rövid idő alatt jelentős eredményeket érhetsz el. Ez a kortól és nemtől függetlenül alkalmazható módszer egyaránt fejleszti a mozgató és a stabilizáló izmokat, az általános fizikai erőnlétet és kiválóan alkalmas alakformálásra is.

Ha inkább a táncosabb mozgásformákat részesíted előnyben, neked szól a Grand-Up. Ez a hagyományos dance aerobicnál jóval intenzívebb edzés kiválóan alkalmas arra, hogy felszabadult táncolás révén igazán nőies alakra tégy szert. Ha pedig maradnál inkább a hagyományosabb táncnál, kipróbálhatod a társas táncot a többszörös magyar bajnok Angyal Andrissal, aki többet között Farkasházi Réka színésznőt is tanította a Szombat esti lázban.

Ha kedvet kaptál arra, hogy részt vegyél a Sugár Fitness vasárnapi nyílt napjának ingyenes, csoportos edzésein, a nagy érdeklődésre tekintettel jelentkezz minél előbb a +36 1 469 5345-ös telefonszámon!

logo.jpg ()


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X