Főoldal > EGÉSZSÉG > Teszteld velünk a Baba termékcsalád legújabb termékét!

Teszteld velünk a Baba termékcsalád legújabb termékét!

0

Írta:

Mit kell tenned? Jelentkezz tesztünkre 2015. április 1-ig a www.valaszolok.hu/baba oldalon! Regisztráció ut&

Mit kell tenned?

  1. Jelentkezz tesztünkre 2015. április 1-ig a www.valaszolok.hu/baba oldalon! Regisztráció után töltsd ki rövid kérdőívünket. A 100 kiválasztott szerencsést e-mailben értesítjük.
  2. A kiválasztott tesztelőknek térítésmentesen Baba mélyhidratáló testápolót postázunk.
  3. Cserébe azt kérjük, hogy oszd meg velünk a termékkel kapcsolatos véleményedet a tesztelési időszak végén e-mailben kiküldött online kérdőívünkön!
  4. A kiválasztott tesztelők közül 5 szerencsés a Baba szépségcsapatának köszönhetően részt vehet egy igazi, műtermi magazinfotózáson, ahol sminkes, fodrász és stylist segítségével egy napra modellé válhat. Az itt készült fotók termékteszteredmény kommunikációjában jelennek majd meg több magazinunkban. 

lead.jpg ()

Baba mélyhidratáló testápoló 400 ml

A Baba márka 1920 óta jelen van a magyar családok életében. Sikertörténetét a lanolinos szappannal indította, ma viszont már piacvezető a tusfürdők piacán*. A Baba testápolók megbízható minőségben, elérhető áron kaphatók a legtöbb hiper-, szupermarketben, és a drogériákban is. A Baba mélyhidratáló testápoló a szaruréteg mélyére hatolva biztosít hosszantartó hidratálást, így a bőr puha és rugalmas lesz. Zabkivonat hozzáadásával készült, mely hidratáló hatásáról ismert. Kellemes illatával mindennapi kényeztetést nyújt. Könnyen kenhető és teljesen beszívódik, ezáltal kellemes bőrérzetet ad.

*Nielsen Nitro adatbank 2014ND adatok alapján az elmúlt 7 évben

A tesztelésben csak belföldi természetes személyek vehetnek részt. A terméktesztelők a tesztelésben való részvétellel hozzájárulnak adataik a CM Sales Kft. és az Unilever Magyarország Kft. általi kezeléséhez. A kiválasztással, teszteléssel és az adatkezeléssel kapcsolatos részletes feltételek megtalálhatóak a www.valaszolok.hu oldalon.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X