Főoldal > EGÉSZSÉG > Legyen ősszel is szép a bőröd! (x)

Legyen ősszel is szép a bőröd! (x)

0

Írta:

Hidratálás minden mennyiségben Akkor, amikor a szeles időjárás gyorsan kiszárítja a bőrt, kül&

Hidratálás minden mennyiségben

Akkor, amikor a szeles időjárás gyorsan kiszárítja a bőrt, különösen fontos, hogy hidratálj. Ilyenkor előkerülhetnek a kicsit nehezebb, több hatóanyagot tartalmazó, de csakis a bőrtípusodnak megfelelő krémek, amiket nyáron elpakoltál a pipereszekrény mélyére, hiszen minden porcikád szomjazza az utánpótlást. A megfelelő ápolásnak hála a bőröd sokkal ellenállóbb lesz az időjárás viszontagságaival szemben.

A víz ősszel is jót tesz

Mindenképpen figyelj oda rá, hogy a hidratálás nem csak kívülről, de belülről is lényeges, vagyis fogyassz megfelelő mennyiségű folyadékot! Azt, ami nyáron természetes, a kánikula múltával sokan elhanyagolják, pedig a szervezet és az egészséges bőr ilyenkor is éppúgy igényli a napi 1,5-2 liter vizet.

bor_szepseg_107259827 500px.jpg ()

Minőségi alvás egyenlő kisimult bőr

Mivel a bőröd éjszaka, az alvás során regenerálódik, ezért a szükséges mennyiségű alvásról is gondoskodnod kell. Ha lehet, próbálj meg napi nyolc órát pihenni, még ha a munka vagy a vizsgák miatt ez sokszor lehetetlen küldetésnek is tűnik. Hidd el, a bőröd meghálálja a gondoskodást, és ősszel is ragyogó és hibátlan lesz.

Az ősz gyümölcseivel a szépségért

A vitaminok, ásványi anyagok pótlását is érdemes felvenned a napirendedbe, mert még számos olyan friss szezonális zöldséget és gyümölcsöt találsz, amik táplálják a bőröd. Irány a piac, és válogass bátran a zamatos szőlők, körték és almák között!

Kényeztesd a bőröd polarizált fénnyel!

Ne hagyd, hogy az ősz megfakítsa a szépséged – ints búcsút a fakó és élettelen arcbőrnek polarizált fény alkalmazásával! Ezzel a módszerrel nem csak az öregedés jeleit csökkentheted, de az apró bőrhibáktól is megszabadulhatsz. A nyári nap okozta károsodásokat, pigmentfoltokat is hatékonyan kezelheted egy POLARISOL készülék segítségével, ráadásul mindezt az otthonod kényelmében teheted.

Hogy hogyan fejti ki hatását a polarizált fény, illetve a különféle készülékekről a polarisol.com oldalon olvashatsz bővebben.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X