Főoldal > EGÉSZSÉG > Ampullák vagy hogyan vészeld át a telet megfázások nélkül (X)

Ampullák vagy hogyan vészeld át a telet megfázások nélkül (X)

méhpempőmez
0

Írta:

Nálunk a méhecskék most zümmögnek a leginkább, begyűjtve nekünk a természet ajándékait. A tiszta méhpempő, a méhkenyér, a nyers virágpor, a tiszta nyers méz … mindez egészség, amit az Apiland gondosan becsomagol és eljuttat neked. Ezek a termékek egyszerűen fantasztikusak: egyszerre táplálóak és egészségesek, úgy a kicsik, mint a nagyok számára.

De ezen a tiszta, nyers és természetes szuper élelmiszereken kívül, amit az Apiland a kaptárból egyenes az üvegbe csomagol, a méhészek néhány különleges elixírt is készítenek, melyek immunrendszerünk erősítése mellett plusz energiát is kölcsönöznek nekünk rohanó napjainkban.

Ilyen egyedülálló termék a Méhész ampullája, melynek összetevői (tiszta méhpempő, virágpor kivonat, propolisz kivonat, méz és tisztított víz), megfelelő arányban találhatóak, ahhoz, hogy erősítsék az immunrendszert, serkentsék az agyi aktivitást, mely által éberebbek és pörgősebbek leszünk. Ezek az összetevők mindegyike külön-külön is jótékonyan hatnak szervezetünkre.
A propolisz bástyaként védi szervezetünket (a propolisz szó jelentése a „város előtt”), úgy ahogy méheinket is védi a különböző támadásokkal szemben.

A méhpempő az egyetlen természetes forrása a tiszta acetilkolinnak és a 10 HDA savnak (hatóanyag antibakteriális, gombaellenes és vírusellenes), növelve így a betegségekkel szembeni ellenálló képességet és segít megszüntetni a szabad gyököket. Tartalmazzák az összes esszenciális aminosav palettát (18 szám), amelyet nem szintetizál a szervezet. Az első számú pantoténsav – B5-vitamin -, amely hozzájárul a koenzim A szintetizálásához, a fő képviselője a sejten belüli biokémiai reakciónak.

A nyers virágpor többletenergiát biztosít a testnek és különösen a városokban élő embereknek ajánlott, akik a rohanó életritmus miatt, különböző stresszformáknak vannak kitéve vagy a lábadozó betegeknek is segíthet. Csökkenti a krónikus fáradtságot, helyreállítja az optimizmust és a vitalitást.

A méz, hangulatjavító, vitalizáló, könnyen felszívódik, így rövid időn belül enyhíti a fáradság tüneteit. A vitaminok közül megemlíthetjük a B1, B2, B6 és C vitaminokat, de ne feledkezünk meg az ásványi anyagok jelenlétéről sem ( cink, magnézium, fluor, mangán, foszfor, nátrium, jód, réz, kálcium, vas, kálium, kén, foszfor, stb. )
Az anyukáknak is egy természetes megoldást nyújt, hiszen egy ampulla ébresztőre kényszeríti gyermekeik érzékeny immunrendszerét … és kellemes ízének köszönhetően elnyeri a kicsik tetszését is.
Megfázások megelőzésében a Királyi ampulla hatásos koktél legyengült szervezetünknek. A ginzeng, méhpempő, méz keverék biztosítja a megfelelő reggeli kezdést.
A ginzengnek számos, ma már elismert gyógyászati tulajdonságokkal rendelkezik: általános élénkítő, serkenti az agyi aktivitást, stresszoldó, fokozza a munkateljesítményt és segít a betegség utáni felépülésben.

Az ampulla használata mindenki számára praktikus, hiszen bárhol és bármikor fogyasztható.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X