Főoldal > EGÉSZSÉG > Félmeztelenül pózol Adam Levine terhes felesége

Félmeztelenül pózol Adam Levine terhes felesége

Adam LevinebabaBehati Prinsloomodellpocakterhesség
0

Írta:

Behati Prinsloo csak egy farmert visel a képen, azt is kigombolva.

Adam Levine nagyon büszke szerelmére, Behati Prinsloora, főleg most, hogy első gyermeküket várja. A Victoria’s Secret modell tündöklő szépségét meg is akarja mutatni az egész világnak – ezt pedig akkor tudja a legjobban megtenni, ha csak a modellt látjuk, minél természetesebb valójában.

Ezt a Maroon 5 énekese is pontosan tudja, mert élete párjáról olyan fotót készített, amin nem hogy sminket, de más ruhaneműt is alig visel: Behatin csak egy farmer van az egyébként csodaszép fotón, az is kigombolva. A hangsúly abszolút a pocakján van, ami felett melleit a kezeivel takarja el.

A pár szeptember 20-ára várja első gyermekét, és már azt is elárulták, hogy kislány lesz. Mivel namíbiai származású mamájának is egyedi a neve, mi biztosak vagyunk abban, hogy a baba is különleges nevet kap majd.

A sztárpár erről egyelőre nem beszélt, azt viszont Adam elárulta, hogy Behati folyton görögdinnyét kíván, a hűtőjük is ezzel van tele. Persze hozzátette, hogy ez így nagyon jó, sőt, sokkal jobb, mintha savanyú uborkát és már fura dolgokat enne – külön-külön, vagy együtt.

Nekünk úgy tűnik, hogy a modell elég derűsen és kiegyensúlyozottan viseli a terhességet, amiben szerepet játszhat kedvese szeretete, támogatása és elképesztő humorérzéke is, másrészt pedig az is, hogy kedvenc mozgásformájáról, a Pilatesről várandósan sem kell lemondania.

Egyébként igazi vízi csibe: imádja a vízi játékokat és vízi sportokat, mint például a paddleboardozást és a szörfözést. De amikor igazán komolyan kell készülnie egy-egy divatshow-ra vagy fotózásra, akkor edzője tanácsait követve leginkább az edzőteremben kardiózik és súlyzós gyakorlatokat végez.

Ami az étrendjét illeti, az elmúlt évek során rengeteget változott. Hol van már az a lány, akit nem engedtek kifutóra lépni egy európai bemutatón, mert túl alacsony (18 alatti) volt a testtömeg-indexe?

Behati akkoriban sokat dohányzott és keveset evett, de az elmúlt években megváltoztatta étkezési szokásait. Manapság legszívesebben tojásrántottával, toast kenyérrel és avokádóval indítja a napjait, ebédre és vacsira viszont már jobban odafigyel arra, mi kerül a tányérjára – többnyire zöldségeket, friss salátákat és sovány húst fogyaszt, amit persze most, kismamaként nem valószínű, hogy betart.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X