Főoldal > EGÉSZSÉG > Megvan a pénz Tompos Kátya kezelésére

Megvan a pénz Tompos Kátya kezelésére

tompos kátya
0

Írta:

Egy jótékonysági gála keretein belül szedték össze a színésznő külföldi gyógykezelésének költségeit.

Márciusban derült ki, hogy Tompos Kátya színésznő rákkal küzd, melyet a Fábián Juli Emlékalapítvány Facebook-oldala jelentett be a nyilvánosságnak. A bejegyzésből kiderült, hogy a színésznő a rák olyan ritka válfajában szenved, amelyhez a legmegfelelőbb kezelés Magyarországon nem elérhető. A posztban felhívták a figyelmet arra, hogy gyűjtést szerveznek a színésznő külföldi gyógykezelésének finanszírozására, így jött létre május 25-én a „Szeretünk Kátya” címet viselő jótékonysági gála a Szegedi Nemzeti Színházban.

A Story magazin beszámolója alapján a gálán közel 700 fő vett részt, akiknek köszönhetően összegyűlt a gyógykezelés összege.

Nemcsak erre a gyógykezelésre gyűlt össze, hanem lehet, hogy még egy olyan drágább kezelésre is, amiről nem is álmodtunk. Ez tényleg olyan, mintha az ország összefogott volna valakiért. Az emberek megmutatták, hogy össze tudnak tartani, még ebben a fura világban is” – osztotta meg a lappal Hrutka Róbert, az est egyik fellépője, zenei rendezője és szervezője.

Forrásunk volt. 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X