Főoldal > AKTUÁLIS > A Roxette-től a Wellness-napig: szuper kényeztető programok!

A Roxette-től a Wellness-napig: szuper kényeztető programok!

fesztiválkoncertprogramrendezvény
0

Írta: and

Budai Gourmet a Millenárison! Ha szívesen kényezteted magad ínyencségekkel, és megkóstolnád a legfinomabb borokat, pálinkákat, szalámikat, sajtokat és sonkákat, látogass el június 3-tól 5-ig a Millenárisra, ahol a Budai Gourmet nevű rendezvény keretein belül a hazai gasztronómia éllovasai mutatkoznak be. A megújuló gasztrofesztivált idén már a Sziget Szervezőiroda jegyzi. Céljuk, hogy a gasztronómiai rendezvénypiac legszínvonalasabb […]

Budai Gourmet a Millenárison!

Ha szívesen kényezteted magad ínyencségekkel, és megkóstolnád a legfinomabb borokat, pálinkákat, szalámikat, sajtokat és sonkákat, látogass el június 3-tól 5-ig a Millenárisra, ahol a Budai Gourmet nevű rendezvény keretein belül a hazai gasztronómia éllovasai mutatkoznak be. A megújuló gasztrofesztivált idén már a Sziget Szervezőiroda jegyzi. Céljuk, hogy a gasztronómiai rendezvénypiac legszínvonalasabb eseményévé tegyék, mindenből a legjobbat bemutatva.

A rendezvény helyszínén két színpadon is zajlanak majd szakmai előadások, bemutatók, emellett te is tovább képezheted magad a főzőiskolák előadásain, vagy a különböző mesterkurzusokon.

További információ és jegyinfó: http://www.sziget.hu/budaigourmet

budaigourmet.jpg ()Wellness-nap június 4-én!

Miután finomabbnál finomabb ételeket és italokat kóstoltál végig a Budai Gourmet-n, biztosan jól fog esni egy kis mozgás. Gyere el te is a Wellness-napra, amit június 4-én rendezünk a Folyondár Vasas Sport és Tánc Centrumban (Budapest, III. ker., Folyondár u. 15.). Itt 5 szórakoztató és 5 különleges mozgásformát próbálhatsz ki, például az R&B Moove-ot élő DJ-vel, a Cardiobalettet, a Salsafitet, de akár zumbázhatsz, vagy részt vehetsz Katus Attila alakformáló foglalkozásán is. Emellett számos nyeremény és meglepetés vár rád!

További részletekért kattints és regisztrálj: https://wellandfit.hu/Wellnessnap

wellnessnap.png ()Napfényes Fesztivál

Miután minden porcikád megmozgattad a Wellness-napon, szánj időt lelki feltöltődésedre is: látogass el a június 5-én a Városligetben megrendezésre kerülő Napfényes Fesztiválra. Az egészséges életmód egyik legjelentősebb hazai rendezvényén kicsik és nagyok, családosok és szinglik is remekül szórakozhatnak. Így ha gyerekekkel érkezel, megállhattok a Gyermekszínpadnál vagy az ökojátszótéren, kipróbálhatjátok a körhintát, a társasjáték sátort vagy a gyermek meseösvényt, de megnézhetitek, hogyan készülnek remekművek a kézműves sátorban, vagy vidám figurák lufiból. Ám akkor sem fogsz unatkozni, ha egyedül, vagy a barátnőddel érkezel az idei, nyolcadik Napfény Fesztiválra, hiszen a színvonalas koncertek mellett csoportos konzultációkon és érdekes workshopokon is részt vehetsz. Így megtudhatod például, hogyan gyógyulhatsz a művészet erejével, vagy mi is az a kranioszakrális terápia.

További információk és jegyinfó: : http://www.napfenyesfesztival.hu/index.php

ASIA az A38-as hajón

Ha minőségi zenei élményre vágysz, ne hagyd ki az ASIA együttes június 6-i koncertjét: az 1981 tavaszán alakult banda eredeti felállásban – John Wetton basszusgitáros-énekes, Carl Palmer dobos, Geoff Downes billentyűs és Steve Howe gitáros – lép fel az A38-as hajón.

Az együttes tagjai igencsak meglepték a világot, amikor 2006-ban újból összeálltak. Majd mind a négy eredeti tag megerősítette: a banda fennállásának és első albumuk megjelenésének 25. évfordulóját azzal ünneplik meg, hogy újra egyesülnek, és világkörüli turnéra indulnak, amit rajongóik már nagyon vártak. 

További információk és jegyinfó: http://a38.hu/

roxette.jpg ()Roxette az Arénában! 

A 33 slágerlistás dallal és több mint 75 millió eladott albummal büszkélkedő Roxette közelgő koncertjét talán nem túlzás a nyár egyik legnagyobb bulijának nevezni, hiszen a svéd popduó az énekesnő, Marie Fredriksson rákból való felépülése után most újult erővel veti bele magát a zenei életbe. Új slágerük, a She’s Got Nothing On (But The Radio) világszerte egyre feljebb jut a slágerlistákon, a rajongók pedig alig várják, hogy nagyszabású turnéjuk valamelyik állomásán láthassák kedvenceiket. 
Erre a magyar rajongóknak már nem kell sokat várniuk: akár te is élőben hallhatod kedvenc Roxette-slágereidet június elsején, este 8-tól a Papp László Budapest Sportarénában!

Bővebb információ és jegyinfó: http://www.livenation.hu/

Szívesen feltennéd kérdéseidet életmód szakértőnknek? Június 4-én, a Wellness-napon lehetőséged nyílik egy mini-tanácsadásra. Ha már regisztráltál a rendezvényre, a tanácsadásra e-mailben iratkozhatsz fel szakértőnknél: bakos.zsuzsi@jadejoga.hu

Epilálás – 8 tévhit, amit el kell oszlatnunk!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X