Főoldal > AKTUÁLIS > 6 tipp, hogyan éld túl a Szigetet

6 tipp, hogyan éld túl a Szigetet

egészségfesztivál
0

Írta:

Jelöld meg feltűnően, hogy melyik sátor a tiéd – elmondjuk, miért.

Csak a legszükségesebbeket

A Sziget nem egy luxushotel, oda nem azért mész, hogy minden szempontból komfortosan érezd magad. Éppen azért jó, mert egy kicsit kiléphetsz végre évente egyszer a komfortzónádból. Ez viszont azt jelenti, hogy nem kell minden piperét, hajvégápolót, vagy a fiúknak a 3 féle zselét elcipelni. Elég, ha a legfontosabbakat pakolod be a túlélő felszerelésedbe.

Tartsd feltöltve a mobilodat

A mobil sok esetben egy egész este alakulásának lehet kovácsa vagy elrontója, hiszen elég egy röpke pillantás valamelyik sátorra vagy színpadra, máris elveszítheted a barátaidat és oda az este. Figyelj oda arra, hogy mindig 30% felett legyen a telefonod töltöttsége, így nem érhetnek meglepetések.

Légy éber!

A lazulás mellett azért nem árt, ha frissen tartod az elmédet a fesztiválon is. Az álmosság minden bulit elronthat, ráadásul éberségeddel megelőzheted a zsebtolvajok támadásait is. És persze nincs is jobb annál, mint egy pillanatra megállni és kinézni a fejedből – és a fesztivál zajából  egy jó kávé mellett. 

Előre beszéld le a találkahelyeket

Természetesen az A terv az, hogy legyen nálad a feltöltött mobilod és keressétek egymást telefonon, ha valaki elveszik. Azonban szükség van egy B tervre is arra az esetre, ha az A terv balul sül el. Ez pedig már a fesztivál kezdetén egy állandó találkahely kijelölésével kiküszöbölhető. Így ha valaki egy órán belül sem kerül elő, akkor csak annyit kell tennetek, hogy elmentek a találkahelyre, ahol ő már lehet, hogy réges-rég vár benneteket.

Használj vízálló sminket

A lányoknak mindig fontos, hogy a legjobb arcukat mutassák, ha társaságba mennek. Persze nem ilyenkor kell kipróbálni az új magas sarkút, egy enyhe smink azonban nem árt. Vigyázz, hogy csak a vízálló alapanyagokat kenj magadra, mert egy fesztiválon soha nem tudhatod, hogy mi vár rád.

Azonosítsd feltűnően a sátradat!

Ha egy egész hetet a Szigeten töltesz, akkor elég kardinális kérdés, hogy a sátrad jó helyen legyen. Ami azonban még fontosabb, hogy a második nap után is megtaláld ideiglenes lakóhelyedet. Talán furcsán hangzik, de egyáltalán nem olyan könnyű rálelni a sátradra egy átmulatott éjszaka után a porban, hiszen egy idő után minden sátor szürkévé válik. Éppen ezért jelöld meg feltűnően, hogy melyik sátor a tiéd.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X