Főoldal > Utazás > Bakancslista: tudjuk, mit teszel idén nyáron

Bakancslista: tudjuk, mit teszel idén nyáron

bakancslistafesztiválnyárnyári bakancslista
0

Írta:

Te mit szeretnél leginkább megtenni az alábbi bakancslista tippjei közül?

Azt talán már mondanunk sem kell, hogy a nyár az egyik legszuperebb évszak. Ezernyi dolgot lehet ilyenkor csinálni, amit év közben nem, nem véletlen, hogy ilyenkor van a nyári szünet, számos tábor és fesztivál, és sokan ilyenkor megyünk hosszabb szabira is. Azonban hiába a rengeteg lehetőség, talán veled is előfordult már, hogy nyár végén úgy érezted, nem hoztál ki mindent a legmelegebb évszakból. Hogy az egész sokkal laposabb volt, mint gondoltad. Hogy jóval több élmény maradt tervben, mint ami végül megvalósult.

Hogy ez idén ne fordulhasson elő, megmutatjuk a Well&fit nyári bakancslistáját – reméljük, ez téged is inspirál majd, hogy 2019 nyara felejthetetlenül szuperségesen sikerüljön!

1. Egyél fagyit reggelire. A pluszkalóriákat úgyis bőven lesz alkalmad ledolgozni, hiszen élménydús napoknak nézel elébe!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

. . @eddys_ice_cream_ の7月限定の マーメイドアイスクリーム🧜🏻‍♀️💎💕 . 去年も食べたけど可愛いから今年も☁️ この前のよりもグレードアップして 可愛さ倍増してた🎀 2枚目は去年のだよ🛁💭 . @liquem.tokyo のリングの色味もばっちりマッチ💜 . #eddysicecream #cafe #harajukucafe #omotesandocafe #icecream #photogenic #liquem #エディーズアイスクリーム #カフェ #原宿カフェ #表参道カフェ #ピンクカフェ #マーメイドアイスクリーム #マーメイド #アイスクリーム #ソフトクリーム #フォトジェニックスイーツ #フォトジェニック #카페 #도쿄카페 #일본카페 #하라주쿠 #오모테산도 #하라주쿠카페 #오모테산도카페

tomomi (@tomomi_0421) által megosztott bejegyzés, Júl 18., 2019, időpont: 6:06 (PDT időzóna szerint)

2. Fesztiválozz. Bár sok esetben drágának tűnik,  szerintünk érdemes legalább napijeggyel ellátogatni valamelyik hazai fesztiválra, és élvezni egy kicsit a nyüzsgést, a színeket, koncerteket, további programokat, az új és igen, olykor elég fura arcok mosolyt fakasztó megmozdulásait és a közösség varázsát.

3. Induljatok road tripre. Talán te is sokszor tervezed, hogy a barátaiddal kocsiba ültök, és irány a végtelen országút… vagy leruccantok a Balcsira, esetleg a legközelebbi tengerpartra, ám az ilyesmit nem olyan egyszerű összeegyeztetni. Elég a tervezgetésből: jelölj ki egy napot, tankold meg a kocsit, és aki jön, az jól jár, aki nem, az kimarad a jóból.

4. Egynapos tengerparti fürdőzés. Ha egyikőtök sem szeretne vezetni, akkor sincs minden veszve, válasszatok valamelyik utazási iroda vagy kuponos weboldal akciói közül. Így egy horvátországi egynapos tengerparti fürdőzést néhány ezer forintból megúszhattok, az élmény viszont örök!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

#goodmorning  ️🏖 don’t forget to be awesome today 😉✌🏻️👏🏻 #morning #beach #fun #beachtoys #summer #nofilter #mik #inspo #inspiration #awesome #insta_inspo #happiness #regram @malibu_mart 🙂

Mia (@mia_dolcevita) által megosztott bejegyzés, Júl 12., 2016, időpont: 11:45 (PDT időzóna szerint)

5. Menj hullócsillaglesre! Felejthetetlen emlék lesz a szabad ég alatt ücsörögni, és várni, hátha látsz egy hullócsillagot. Te mit kívánnál?

6. Ha felkel a Nap… Marajd fenn napfelkeltét nézni, vagy kelj korán, fuss vagy jógázz egyet a szabadban, és várd a Nap első sugarait.

7. Lassíts le. Sétálj a fűben vagy a homokban mezítláb, hallgasd a tücskök énekét, vagy azt, milyen hamisan énekelnek a barátaid a tábortűznél. A lényeg, hogy lassíts le, legyél jelen az adott pillanatban és élvezd a varázsát.

8. Válts nézőpontot. Ha szinte egész nyáron a városban vagy, nézz más szemmel a megszokott utcákra, épületekre. Válassz más útvonalat reggelente – ehhez akár bringát vagy rollert is bérelhetsz, és élvezd a felfedezés örömeit.

9. Jöhet egy retro kempingezés? Nincs még késő szervezni egy jó kis kempingezést a barátaiddal – tábortűzzel, sátorban alvással, és igen, ha bevállaljátok, akkor akár éjszakai fürdőzéssel. Mert hát mikor, ha nem nyáron, nem igaz?

10. Őrizd meg az emlékeket. Ha a vége felé közeledik a legmelegebb évszak, akkor se bánkódj, inkább nyomtasd ki a legjobban sikerült képeidet, és készíts fotóalbumot vagy élménytáblát. Egy kis inspiráció:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

A rossz időnek is van haszna 😁👩‍🔧📷🎞️ . #diy #homedecor #walldecor #polaroid #photosonthewall #decoration #memories #details

Drobilich Nikolett🌼 (@drobilichniki) által megosztott bejegyzés, Máj 15., 2019, időpont: 2:47 (PDT időzóna szerint)

Szóval tudjuk, mit teszel idén nyáron… vesd bele magad a forró napokba, és élvezz ki minden percet!

Fotó: 123RF


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X