Főoldal > Utazás > Kihagyhatatlan őszi kirándulóhelyek hétvégére

Kihagyhatatlan őszi kirándulóhelyek hétvégére

kirándulásmozgásőszprogram
0

Írta:

Ne bánkódjatok, hogy vége van a nyárnak, az őszi is rengeteg izgalmas programmal vár.

Csak aktívan!

Ha valami igazán aktív sportra vágytok, akkor menjetek el egyet tekerni a Balatonhoz vagy a Velencei-tóhoz. Remek útvonalak várnak! Ha a Balatonnál déli parti túrát terveztek, akkor Siófoktól egészen Keszthelyig eltekerhettek, az északi parton pedig Badacsony és a Káli-medence környékén érdemes egy nagy túrát szervezni.

Kiránduljatok a családdal!

Ha inkább sétálnátok, kirándulnátok egy nagyot, akkor válasszatok igazán különleges helyszínt: vegyétek be a Kőszegi-hegység legmagasabb pontját, a 883 méter magas Írottkővet. HA már itt jártok, nézzétek meg Kőszeg városát, a Hősök kapuját, Jurisics várát, a Hét Vezér forrását is.

Lokálpatrióták vagytok? Akkor is mozduljatok ki!

Ha nem szeretnétek elhagyni a fővárost, de egy kicsit mégis kimozdulnátok, akkor kitűnő választás a János-hegy, amely Budapest legmagasabb pontja. Szuper vasárnap délutáni program a család apraja-nagyjának!

(címlap fotó: unsplash)


További cikkeink a témában

kalandszörf

Hogyan kezdjünk a szörfös kalandba? Tippek

Írta:
0

A szörfözés izgalmas sport, amely lehetőséget ad arra, hogy közelebb kerüljünk a természethez, és megismerjük a tenger erejét. Ha valaki úgy dönt, hogy belekóstol ebbe a kihívásokkal teli vízi sportba, először is tisztában kell lennie azzal, mit jelent valójában a szörfözés, és milyen előkészületeket igényel. A kezdéshez nemcsak fizikai felkészültség szükséges, hanem megfelelő felszerelés és a tenger vagy óceán iránti tisztelet is elengedhetetlen.

Kövess Facebook-on!
X