Főoldal > AKTUÁLIS > Lecserélték a Voice zsűritagját

Lecserélték a Voice zsűritagját

diétamozgássztárzsűri
0

Írta: and

Nálunk is hamarosan útjára indul a The Voice című tehetségkutató műsor, ami világszerte sok milli&

Nálunk is hamarosan útjára indul a The Voice című tehetségkutató műsor, ami világszerte sok millió zenerajongót hódított már meg. Idén nyáron megtudtuk, hogy nálunk Malek Andrea, Molnár Ferenc Caramel, Somló Tamás és Mező Misi foglalnak majd helyet a magyar zsűriben, ám az amerikai széria negyedik évadjában meglepő változás történt az ítészeket illetően.

A napokban történt bejelentés szerint Christina Aguilerát és Cee Lo Greent Shakira és Usher váltja majd a zsűritagok figyelemreméltó forgószékeiben. A hírek szerint azért volt szükség a cserékre, hogy Christina és Cee Lo is azokon a tervein dolgozhasson, melyek nem a tehetségkutatóhoz kapcsolódnak.

A híres énekesnő novemberben szeretné piacra dobni új albumát, majd turnéra indulna, amit nem igazán tudna megvalósítani, ha továbbra is a The Voice-hoz kötné a szerződése. Cee Lo pedig elsősorban egy saját vígjátéksorozaton szeretne dolgozni, amit a The Voice-ot is sugárzó NBC csatorna készít, és tűz majd műsorára.

Állítólag a két híres zsűritag egy év múlva visszatér a tehetségkutatóba, de arról, hogy ez tényleg így lesz-e, egyelőre senki sem beszél – Shakiráról és Usherről viszont annál inkább. Utóbbit a világ legtöbb lemezt eladó sztárjai közt tartják számon, emellett hétszeres Grammy-díjas.

Az énekesnőt pedig nemcsak zenéje és tehetsége, hanem szexi kisugárzása és elképesztő alakja miatt is emlegetik. Shakira sokat is tesz azért, hogy a külsejét illetően is úgy ragyogjon, mint egy igazi világsztár: a sok mozgás mellett a helyes étkezés is fontos szerepet kap az életében.

A sztár hihetetlenül energikus és fitt, de ez nem is csoda, hiszen már a reggelije feltölti őt energiával. Szívesen majszol el egy szelet teljes kiőrlésű pirítóst zsírszegény sajttal, majd egy szelet sárgadinnyét vagy ananászt is megeszik, amihez egy pohár frissen facsart narancs- vagy grapefruitlevet iszik.

Tízóraira egy almát vagy két kivit, esetleg egy őszibarackot választ light joghurttal, ebédre pedig spagettit, halat, grillezett marha steaket, zöldségféléket és sok salátát eszik. Vacsorára már igyekszik könnyű ételeket választani: zöldségeket, salátát vagy gyümölcsöket szed a tányérjára.

Shakira tudja, hogy nem kell lemondania a desszertekről, de két dolgot mindig szem előtt tart: a mértékletesség elvét, illetve az egészséges alternatívák választását. Ezért sütemény vagy csoki helyett többször zárja gyümölcssalátával az étkezéseket.

Ami az edzést illeti, az énekesnő Tracy Anderson sztáredzővel mozog a legtöbbször, de nagyon szeret zumbázni, és otthon is szívesen táncol. Most viszont biztosan jó ideig nem vállalkozik kemény edzésekre, ugyanis a napokban erősítette meg, hogy focista kedvesével, Gerard Pique-kel első kisbabájukat várják.

Shakira és az élvezetek

A szexi sztár nem iszik alkoholt, nem dohányzik, kerüli a gyorséttermi kosztot, a csokoládét és a koffeintartalmú italokat, de a koffeinmentes kávéról nem mond le. Szívesen kapcsolódik ki egy-egy focimeccsen, hiszen egy sztárfocistával jár, de a pihenést is nagyon fontosnak tartja: igyekszik mindig eleget aludni, ami nála is legalább nyolc órát jelent.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X