Főoldal > AKTUÁLIS > Sikersztori: így fogyj 23 kilót!

Sikersztori: így fogyj 23 kilót!

0

Írta: and

Névjegy   Ivány Anikó Kora: 27 év Foglalkozása: filmszínházi asszisztens Magassága: 168 cm Testsúlya 2010 februárjában: 107 kg Testsúlya 2010 júniusában: 84 kg Módszer, amivel korábban próbálkozott: Update Módszer, amivel lefogyott: 7 és 17 fogyókúrás ital Kedvenc étele és itala: grillezett csirke fetával és paradicsommal, ásványvíz, energiaital Választott mozgásformák: torna otthon, lépcsőzés, séta, biciklizés Legfőbb […]

Névjegy

 

Ivány Anikó

Kora: 27 év

Foglalkozása: filmszínházi asszisztens

Magassága: 168 cm

Testsúlya 2010 februárjában: 107 kg

Testsúlya 2010 júniusában: 84 kg

Módszer, amivel korábban próbálkozott: Update

Módszer, amivel lefogyott: 7 és 17 fogyókúrás ital

Kedvenc étele és itala: grillezett csirke fetával és paradicsommal, ásványvíz, energiaital

Választott mozgásformák: torna otthon, lépcsőzés, séta, biciklizés

Legfőbb támogatója: párja

Gyengéi: édességek, pizza

 

Ez én vagyok?

 

csaj.jpg ()Az utóbb i két évben szinte észrevétlenül szedtem fel több mint 30 kilót. Persze láttam, hogy itt-ott megjelentek rajtam hurkák, mégsem törődtem vele. Egészen addig, amíg elém nem tettek a barátaim egy rólam készült fotót. Nem akartam elhinni, hogy magamat látom, olyan hatalmas voltam. Korábban jártam spinning órákra, és minden edzés előtt megittam egy zsírégető turmixot, és otthonra is vettem egy dobozzal. Körülbelül két hónapja kortyolgattam a csodaitalt, amikor kiderült, hogy összecserélték a dobozokat, és tömegnövelőt adtak véletlenül. Nyilván ez is közrejátszott abban, hogy több mint száz kiló lettem, de nem akarom kizárólag erre fogni. A süteményeknek, csokoládénak, a pizzának és a gyorséttermi falatoknak nem tudtam ellenállni, éjszaka is rendszeresen ettem, víz helyett pedig 1,5-2 liter kólát ittam naponta. A párom többször próbált kedvesen figyelmeztetni, hogy ne fogyasszak egészségtelen ételeket és italokat, de nem foglalkoztam vele. Ráadásul a testmozgást is teljesen elhanyagoltam.

 

 

 

Búcsúnap a cukrászdában

 

Miután megláttam magam a vacsorán készült képeken, elhatároztam, hogy változtatok a külsőmön. Akkor akadt a kezembe az egyik fogyókúrás italport gyártó cég felhívása, akik súlyfelesleggel rendelkező jelentkezőket toboroztak. Megkértem a páromat, hogy készítsen rólam egy fürdőruhás képet, mert azt mellékelni kellett a jelentkezéshez, és a fotó láttán még eltökéltebb lettem. Miután értesítettek, hogy beválasztottak a fogyókúrás csapatba, elmentem anyukámmal vásárolni. (A körút végén búcsúzóul megettem egy nagy pizzát és beültünk a kedvenc cukrászdámba.) Rengeteg gyümölccsel, zöldséggel, csirkemellel, valamint ásványvízzel tértem haza, és másnap új életet kezdtem.

 

A nagy változás

 csaj1.jpg ()Reggel indulás előtt megittam a 7 és 17 fogyókúrás italporomat, és vittem magammal az előre elkészített párolt csirkemellet fetasajttal és paradicsommal. Sokan nem bíztak abban, hogy be tudom tartani a diétás étrendet, hiszen a mozi büféjében, ahol dolgozom, minden finomság az orrom előtt sorakozott. A kollégáim egy darabig kínálgattak, majd rájöttek, hogy felesleges, hisz nagyon eltökélt vagyok. Igyekeztem naponta ötször keveset enni, és az öt alkalomból kétszer csak fogyókúrás italt kortyolgattam. Egyáltalán nem volt nehéz az átállás, a szervezetem megkapta a szükséges ásványi anyagokat és vitaminokat, így nem éhezett, ezért nem jöttek rám falási rohamok. Közben egyre gyorsabban olvadtak le rólam a kilók, és az utálatos narancsbőr is eltűnt. Igyekeztem sokat sportolni, kiadós sétákat tettünk a barátnőmmel, a kutyákkal, bicikliztem, tornáztam, lépcsőztem. A fogyókúrás társaimmal rendszeresen találkozhattam, ilyenkor tapasztalatokat cseréltünk, és erőt merítettünk egymás kitartásából.

 

 

 

Szöveg: Dódity Gabriella

A cikk folytatását megtalálhatod a júliusi Wellness magazinban!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X