Főoldal > AKTUÁLIS > 42 évesen is csúcsformában tartja testét a színésznő!

42 évesen is csúcsformában tartja testét a színésznő!

0

Írta: and

Catherine Bell neve neked is ismerős lehet, hiszen a színésznő a J.A.G. – Becsületbeli ügyek és a Különleges ügyosztály című sorozatokkal nálunk is ismertté vált. Ám sokan elsősorban nem filmes karrierjére kíváncsiak, hanem inkább arra, hogyan lehet a negyedik iksz felett is ilyen elképesztő formában. A színésznő több kollégájához hasonlóan a rengeteg sportra és az […]

profimedia-0022046170.jpg ()Catherine Bell neve neked is ismerős lehet, hiszen a színésznő a J.A.G. – Becsületbeli ügyek és a Különleges ügyosztály című sorozatokkal nálunk is ismertté vált. Ám sokan elsősorban nem filmes karrierjére kíváncsiak, hanem inkább arra, hogyan lehet a negyedik iksz felett is ilyen elképesztő formában.

A színésznő több kollégájához hasonlóan a rengeteg sportra és az egészséges étkezésre esküszik: igyekszik bio élelmiszereket fogyasztani, és arra is ügyel, hogy egyik étkezés során se egyen túl sokat.

Erre van egy remek trükkje, amit te is egyszerűen alkalmazhatsz: ha étteremben vacsorázol, és kihozzák az ételt, felezd el, amit a tányérodon látsz, majd kérd meg a pincért, hogy vigye el és csomagolja be a vacsorád felét.  

Catherine továbbá abban hisz, hogy amennyiben napi három étkezésből kétszer egészséges élelem kerül a tányérunkra, az már nagyon jó. A színésznő több diétát is kipróbált, de pontosan tudja, hogy nem lehet egy életen át kiiktatni az étrendünkből például a tésztákat vagy az édességeket: egy kis bűnözés néha belefér.

Főleg abban az esetben, ha valaki annyira szeret mozogni, mint Catherine, akinek a mindennapjaihoz tartozik a mozgás: nagyon szeret például kick-bokszolni, síelni, snowboardozni, de a kerékpározásban, a golfban és a vízisíelésben is örömét leli.

A 42 éves sztáranyuka egy interjúban azt is bevallotta, hogy bizony igényel némi szervezést, hogy legyen elég ideje sportolni is. Majd hozzátette: „arra kell gondolni, hogy a testünket karban kell tartanunk, hogy minél tovább jól működjön, így beláthatjuk, hogy a mindennapi mozgás milyen értékes lehet!”

Ismerd meg hazánk gyógynövénykincseit!

Élj hosszabb életet a szójától!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X