Főoldal > AKTUÁLIS > Ettől olyan csinos az Üvegtigris 3 színésznője, Szabó Erika!

Ettől olyan csinos az Üvegtigris 3 színésznője, Szabó Erika!

0

Írta: and

Szabó Erika egy modell lányt alakít az Üvegtigris 3 című moziban, ám nemcsak a vásznon, hanem az életben is fantasztikus az alakja. De mint mondja, ezt nem szigorú diétáknak köszönheti, hiszen mindent eszik, amit csak megkíván. „Persze volt olyan, hogy felszaladt pár kiló, és már nem éreztem jól magam a bőrömben. Akkor hetente egy gyümölcsnapot […]

Szabó Erika egy modell lányt alakít az Üvegtigris 3 című moziban, ám nemcsak a vásznon, hanem az életben is fantasztikus az alakja. De mint mondja, ezt nem szigorú diétáknak köszönheti, hiszen mindent eszik, amit csak megkíván.

„Persze volt olyan, hogy felszaladt pár kiló, és már nem éreztem jól magam a bőrömben. Akkor hetente egy gyümölcsnapot tartottam, ami általában a hétfő volt – a hétvégi nagy evések után. Az extrém diétákban viszont nem hiszek” – vallja a színésznő.

A rendszeres étkezésre most, a Színművészeti Egyetem hallgatójaként oda tud figyelni: a három főétkezést minden nap betartja, a vacsora viszont általában későre csúszik. „Előfordul, hogy éjfélkor érek haza, és ha éhes vagyok, eszem” – mondta.  

Erika igyekszik egészségesen táplálkozni, így ha például több menü közül választhat, akkor az egészségesebbet kéri. Emellett viszont azt vallja, hogy testünk mindig tudja, mire van szüksége.

szaboerikacikkozi.jpg ()„Ha megkívánom a paradicsomsalátát, vagy épp szénhidrátdús ételre vágyom, akkor azt kell ennem: ha például olthatatlan vágyat érzek a fehér kenyér iránt, akkor nem tagadom meg magamtól. Viszont olyan is volt, hogy otthon mi sütöttük a kenyeret – akkor hetekig házi, teljes kiőrlésű lisztből készült magvas kenyeret fogyasztottam” – mesélte Erika.

A színésznő azt is elmondta, hogy tejterméket és gyümölcsöt minden nap fogyaszt, erre nagyon odafigyel. „A rendszeres ásványvízfogyasztásban viszont még nem vagyok jó, de igyekszem több vizet inni” – tette hozzá.

Erika az Üvegtigris 3 forgatása előtt sem diétázott, de néhány hétig edzőterembe járt, ahol egy személyi edző segítségével készült fel a forgatásra. Most pedig az egyetemi mozgásórák segítségével tartja magát formában: „egy héten négyszer két óra mozgásóránk van. Ezek táncos órák, és rendesen igénybe veszik az embert” – mondta.

A színésznő régebben falat mászott és aerobikra is járt. „Azt hiszem, olyan ember vagyok, aki nem sportolni szeret elsősorban, hanem sportos társaságban lenni – mondta nevetve, majd hozzátette – egyedül nem szánom rá magam például a futásra, viszont úgy lementem már néhányszor, ha valaki jött velem.”

Erika szépségtrükkje: „biokozmetikum-párti vagyok, tehát olyan arcápoló készítményeket vásárolok, amik egyrészt hipoallergének, másrészt nem tartalmaznak kőolajszármazékokat. Erre nagyon odafigyelek, mert érzékeny a bőröm” – tette hozzá Erika.

Sportolj és pihenj kedvedre!

Erősítsük az immunrendszerünket!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X