Főoldal > AKTUÁLIS > Exkluzív interjú Liluval – Így fogyott le a műsorvezetőnő terhessége után!

Exkluzív interjú Liluval – Így fogyott le a műsorvezetőnő terhessége után!

0

Írta: and

Szépségápolás és sport Ha teheti, a Való Világ csinos műsorvezetője mindig ügyel arra, hogy rendszeres időközönként egyen, legalább napi egyszer meleg ételt is. Műsorvezetői elfoglaltságainak sűrűsödésével azonban Lilu is hajlamos beleesni abba a – talán sokunk által tapasztalt – hibába, hogy a nap végén döbben rá, hogy aznap még nem is evett semmit. Kisfiára azonban […]

Szépségápolás és sport

Ha teheti, a Való Világ csinos műsorvezetője mindig ügyel arra, hogy rendszeres időközönként egyen, legalább napi egyszer meleg ételt is. Műsorvezetői elfoglaltságainak sűrűsödésével azonban Lilu is hajlamos beleesni abba a – talán sokunk által tapasztalt – hibába, hogy a nap végén döbben rá, hogy aznap még nem is evett semmit. Kisfiára azonban óvó gondoskodással figyel. Vagy ő, vagy anyukája mindennap friss főzeléket vagy turmixot készít a kisfiúnak, aki emellett sok gyümölcsöt és zöldséget is kap. „A kapacitások, amiket az egészséges, rendszeres étkezésre fordítani tudok, a kisfiamra koncentrálódnak” – fejti ki Lilu.

Mióta anya lett, Lilu a szépségápolásra fordított időt is inkább kisfiának szenteli. Eddig ugyanis havonta legalább egyszer mindenképpen beiktatta a kozmetikust, háromhetente pedig a hajfestést. Bár a képernyő miatt a festetést továbbra sem hanyagolhatja el, a kozmetikust inkább jól bevált otthoni praktikákkal helyettesíti. Lilu hetente legalább egyszer hagy magán maszkot éjszakára, de szintén heti rendszerességgel fordít időt a mélytisztításra, radírozásra is. Fontosnak tartja a smink alapos lemosását, és azt, hogy időnként hagyjuk bőrünket szabadon lélegezni. Ha tehát éppen nem megyünk sehova aznap, akkor mellőzzük a felesleges sminkelést és különböző krémeket – javasolja a műsorvezető.

Lilu természetesen testalkatára is odafigyel. Alapvetően nem híve a bizonyos tápanyagokat, például a szénhidrátot hosszú időre az étrendből kiiktató módszereknek, számára a fogyás elhatározás kérdése. „A viszonylag drasztikus diétákban hiszek, egyszer elhatározom, és akkor egy hónapig komolyan odafigyelek, de szükségem van a csoki, a süti, vagy éppen a spagetti lilucikközi.jpg ()élményére. Azt, hogy örökre száműzzem ezeket, nem tudom elképzelni” – vallja a műsorvezető, aki a diétás hónapokban a zöldségek mellett rengeteg folyadékot és levest fogyaszt, és egy időre nemet mond a kenyérfélékre, cukrokra. 

Bár Lilu végig tornázott a terhesség alatt, kisfia születése óta kevesebb ideje jut a sportolásra. „Most, hogy már jár, egész nap figyelni kell rá, ha alszik is egy keveset napközben, azt ki kell használni, és bepótolni a legszükségesebb tennivalókat a lakásban” – meséli a csinos műsorvezető.

A természet rendje

Természetesen Lilu testalkatán is meglátszott a terhesség, a műsorvezető mégsem esett kétségbe. „Egy kisbaba kihordása után az embernek időt kell adni magának, nem kell sürgetni, feleslegesen gyötörni magunkat. Nyilván elsőre nehéz elfogadni, de ez az élet rendje, nem kell hinni a csodás fogyásoknak” – vallja az énekesnő. Szerinte ugyanis egy átlagos anyától nem lehet olyasmit elvárni, amit azok a világsztárok engedhetnek meg maguknak, akik gyerekeiket babysitter csapatra bízva napi 12 órában foglalkozhatnak a testükkel. A műsorvezető szerint egy nő életében nem az a legfontosabb, amikor kisbabája születik, hogy minél hamarabb visszafogyjon, hanem hogy átélje ezt az élményt, és ne a kinézetén szorongjon. „Ilyenkor sokat kell enni, hogy legyen a kismamának teje, hogy sokáig tudjon szoptatni.

Nem kell olyat elvárni, ami a természet ellen van” – véli Lilu, aki hihetetlen nagy boldogságként élte meg kisfia születését. „Minden megváltozik, az tudja csak igazán, akinek van gyereke. Minden ugyanolyan, csak sokkal jobb. Minden egyes perce megéri, illetve nem is megéri, hiszen fel sem merül a mérlegelés. Az ember nagyon akarja, aztán valóra válik, majd ráébred, hogy még nagyobb boldogság, mint ahogy elképzelte” – meséli a műsorvezető. „Az, hogy hogy nézünk ki, és hány pluszkilónk van, elsikkad azzal szemben, hogy a karunkban tarthatjuk a kisbabánkat” – teszi hozzá.

Természetesen aztán idővel visszaáll a normál testsúly, Lilunak például pont egy év kellett ehhez. „De anyának lenni olyan nagy boldogság, hogy bármennyi pluszkilóval kiegyeznék” – teszi hozzá mosolyogva. 

Szerencsére azonban helyes táplálkozással senkinek sem kell tartania a „bármennyi plusz kiló” felszaladásától, és Liluhoz hasonló módon a legnagyobb ajándékként élhetjük meg az anyaságot.

Sportolj és pihenj kedvedre!

Erősítsük az immunrendszerünket!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X