Főoldal > AKTUÁLIS > Hihetetlenül csinos az Avatar sztárja – utánajártunk diétatitkainak!

Hihetetlenül csinos az Avatar sztárja – utánajártunk diétatitkainak!

0

Írta: and

Zoe Saldanát az Avatar és a Star Trek mozik tették világsztárrá, és a színésznő pontosan tudja, hogy a legismertebb filmcsillagok közé emelkedve még inkább oda kell figyelnie megjelenésére is. A 32 éves színésznő alapvetően vékony alkat, de neki is tennie kell azért, hogy ez így is maradjon, ezért kiegyensúlyozott diétát követ és egészséges ételeket fogyaszt. […]

Zoe Saldanát az Avatar és a Star Trek mozik tették világsztárrá, és a színésznő pontosan tudja, hogy a legismertebb filmcsillagok közé emelkedve még inkább oda kell figyelnie megjelenésére is.

profimedia-0085724657.jpg ()A 32 éves színésznő alapvetően vékony alkat, de neki is tennie kell azért, hogy ez így is maradjon, ezért kiegyensúlyozott diétát követ és egészséges ételeket fogyaszt. Persze vele is előfordul, hogy épp egy tányér finom tésztát kíván meg, és ennek nem is áll ellen. „Majd másnap visszatérek az egészséges ételekhez” – nyilatkozta a szép színésznő.

Ami a mozgást illeti, Zoe mindig is nagyon aktív életet élt. Már gyermekkorában fontos volt számára a rendszeres sport, akkor szeretett bele a táncba: évekig balettozni járt. Első jelentősebb hollywoodi szerepe is ehhez köthető – a Center Stage című moziban balerinát játszott.

Manapság viszont tánc helyett inkább Pilates órákra jár, minden héten háromszor. Ahogyan ő fogalmaz, azért ezt a mozgásformát választotta, mert sokban hasonlít a táncra. Emellett személyi edzőjével is rendszeresen izzad az edzőteremben.

Zoe számára rendkívül fontos, hogy ne veszítse el motivációját, ezért van szüksége egy szakember irányítására és biztató szavaira. „Nélküle inkább sétálni mennék, ami nem is olyan rossz kardio-edzés!” – vallotta be a sztár.

Bár a színésznő a vörös szőnyegen mindig nagyon csinos és nőies, nemrég arról is beszélt, hogy szívesebben bújik férfiruhákba: „imádok férfiruhákat és –alsót viselni. Egyszerűen szexinek érzem magam farmerben és pólóban. A kedvenc színeim a vörös és a fekete – egyszerű színek, melyek azt üzenik, itt vagyok, erős vagyok” – mondta.

Zoe arról is őszintén beszélt, hogy az öregedés miatt sem aggódik. Hiszen úgy véli, az idő múlásával több tapasztalatot szerez, bölcsebbé válik, valamint a szépség is új értelmet nyer számára.

„Eljön az az idő, amikor egy nő elkezdi magát jól érezni a bőrében” – vallja az Avatar gyönyörű színésznője. Majd arra utalt, hogy nem ítéli el a plasztikai beavatkozásokat, de még jó ideig inkább az egészséges életmóddal tartja formában magát a szike helyett.

Fotó: Profimedia.hu

Sportolj és pihenj kedvedre!

Erősítsük az immunrendszerünket!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X