Főoldal > AKTUÁLIS > Így adott le 25 kilót Caramel!

Így adott le 25 kilót Caramel!

0

Írta: and

  Molnár Ferenc Caramel három éve döntött úgy, hogy gyökeresen változtat életmódján: 2007 szilveszterén fogadta meg, hogy 2008 januárjától jobban odafigyel a táplálkozására, és elkezd rendszeresen mozogni. „Először súlyzós és ökölvívó edzésre kezdtem járni. Ez egy fél évig tartó, elég intenzív dolog volt, akkor 15-20 kilót adtam le. Azután úgy gondoltam, hogy az ökölvívás helyett […]

 

Molnár Ferenc Caramel három éve döntött úgy, hogy gyökeresen változtat életmódján: 2007 szilveszterén fogadta meg, hogy 2008 januárjától jobban odafigyel a táplálkozására, és elkezd rendszeresen mozogni.

„Először súlyzós és ökölvívó edzésre kezdtem járni. Ez egy fél évig tartó, elég intenzív dolog volt, akkor 15-20 kilót adtam le. Azután úgy gondoltam, hogy az ökölvívás helyett elkezdek futni, és más kardio- mozgásformákat is kipróbálok. Mostanában például emelkedőn gyalogolok, melyet súlyzós edzés követ” – árulta el az énekes, aki egy héten 5-6 napon látogatja az edzőtermet, alkalmanként másfél-két órára.

Ami a táplálkozást illeti, Caramel nem diétázik, mert azt vallja, hogy amit megkívánunk, azt nem tagadhatjuk meg magunktól. Viszont szerinte nagyon fontos, hogy megnézzük, mikor és mennyit eszünk a különféle finomságokból.

Fogyókúra helyett tehát inkább a kiegyensúlyozott étrendre törekszik. Reggelire általában müzlit fogyaszt joghurttal, sovány túróval vagy tejjel, de előfordul, hogy egy szendvicset kap fel. Ebédre többnyire sovány hús kerül a tányérjára barna rizzsel, zöldségekkel vagy salátával. Délután pedig cézár salátát vagy halas salátát fogyaszt, amit – ha még este megéhezik – egy kevés müzli és egy light joghurt követhet.

Az énekes egyébként nagyon szereti a különféle nyers gyümölcsöket és zöldségeket, de szívesen fogyaszt csőben sült brokkolit vagy bébirépát is kevéske sajttal megszórva. „Szerintem egy egész kicsit kell csak odafigyelni, például hogy ne hajnali kettőkor együnk nehezebb ételeket, vagy mondjuk somlói galuskát. Nem könnyű, de akaraterővel legyőzhetjük a sóvárgást” – vallja Caramel.

caramelcikkozi.jpg ()Neki leginkább a finom fagyik esetén van szüksége az akaraterőre, ugyanis ennek a finomságnak nehezen tud ellenállni.„Bár az énekeseknek nem túl szerencsés, de én imádom a különböző jeges dolgokat, például a shake-eket, turmixokat, hideg pudingot, de a legnagyobb kedvencem a fagyi” – mesélte Caramel.

Majd hozzátette, hogy már hónapok óta nem evett kedvenc csemegéjéből. A kísértést úgy fojtja el, hogy nem tart otthon sem jégkrémet, sem fagyit. Így nem jut eszébe olyan gyakran, és ha megkívánja, akkor sem tud belakmározni belőle. „Ha pedig néha csokit ennék, letöröm egy kis szelet csokoládé felét vagy egy nagy tábla sarkát, és az épp elég” – mondta.

Caramel nagyon harmonikus, pozitív személyiség, amit saját bevallása szerint leginkább annak köszönhet, hogy azt csinálhatja, amit szeret. A munka mellett pedig a mozgás tudja leginkább egyenesbe hozni lelkileg.

„Emellett persze úgy gondolom, hogy szerencsés alkat is vagyok. Próbálok tudatosan pozitív maradni: ha vannak is problémáim, igyekszem a megoldásukra gondolni. Sokszor az is segít, hogy próbálom magam kívülről nézni, így talán jobban meglátom a saját hibáimat, illetve azt, mit kellene másképp csinálnom” – tette hozzá.

Caramel alapjában véve nem szeretne megváltozni: az a hétköznapi srác akar maradni, akit ismernek és szeretnek a barátai. „Próbálok nem nagyképűen hozzáállni a különböző szituációkhoz, emberekhez, és nem megbántani másokat. Ugyanakkor őszinte vagyok a barátaimmal, családommal és a barátnőmmel. Ezt én is elvárom másoktól, mert az őszinteség számomra nagyon fontos” – árulta el az énekes.

Caramel kedvenc desszertje: kevéske sovány túrót keverj össze light joghurttal és gyümölcsökkel. Én általában finom, ropogós szőlőszemeket rakok bele, az az egyik kedvencem. Ezután tehetsz még bele néhány kanálnyi Nestlé Fitnesz gabonapelyhet, és már kész is egy finom és egészséges desszert!

Sportolj és pihenj kedvedre!

Erősítsük az immunrendszerünket!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X