Főoldal > AKTUÁLIS > Így fogyott le az X-Faktor gyönyörű csillaga!

Így fogyott le az X-Faktor gyönyörű csillaga!

0

Írta: and

Leona Lewis nevét akkor jegyezte meg a világ, amikor 2006-ban megnyerte a brit X-Faktor harmadik szériáját. Az aranytorkú énekesnő ezután rengeteget dolgozott, és elmondása szerint nem tudott kellően odafigyelni az egészséges életmódra. A köztudottan vegetáriánus Leona tavaly nyáron, új lemeze stúdiómunkálatai közben érezte úgy, hogy ideje egy kicsit jobban odafigyelnie az egészségére, így elkezdett egy […]

Leona Lewis nevét akkor jegyezte meg a világ, amikor 2006-ban megnyerte a brit X-Faktor harmadik szériáját. Az aranytorkú énekesnő ezután rengeteget dolgozott, és elmondása szerint nem tudott kellően odafigyelni az egészséges életmódra.

profimedia-0077820085.jpg ()A köztudottan vegetáriánus Leona tavaly nyáron, új lemeze stúdiómunkálatai közben érezte úgy, hogy ideje egy kicsit jobban odafigyelnie az egészségére, így elkezdett egy körülbelül egy hónapos méregtelenítő diétát.

A híresség egyébként nem híve a fogyókúráknak, mert nem érzi úgy, hogy csatlakoznia kellene a túlzottan vékony hírességek táborához. Így ezzel a diétával sem a fogyás volt a célja, hanem az, hogy egészségesnek érezze magát, illetve önmagával ismét elégedett lehessen.

„Tavaly nyár végén csináltam végig ezt a méregtelenítő diétát – nyilatkozta Leona. Majd így folytatta – egy hónapon át főként zöldségeket ettem, és csak nyers ételeket fogyaszthattam, valamint a diétám ideje alatt kizárólag vizet ihattam. Ez utóbbi nem jelentett drasztikus változást számomra, mert egyébként is rengeteg vizet iszom”.

Ezzel a diétával egy időben kiszabadult végre a négy fal közül: több fellépést is vállalt, ami jóval több mozgással és persze tánccal járt. És ha már tánc, Leona leginkább a hastáncért rajong, valamint – az általa unalmasnak tartott edzőtermi sportolás helyett – a természetben mozog: hegyet mászik vagy lovagol.

Az énekesnőt a diéta és a sok mozgás nemcsak egészségesebbé tette, hanem láthatóan sokkal csinosabbá is: korábban 42-es méretű ruhákat hordott, most viszont a 36-38-as darabok is kifogástalanul állnak rajta.

A dicséretek nem is maradnak el, sőt, Leonára tíz éves kapcsolatának lezárása után a szerelem is újra rátalált: táncos kedvesét, Dennis Jauch-t idén, Labirynth nevű turnéja során ismerte meg, és már augusztusban sok időt töltöttek együtt. Úgy tűnik tehát, hogy az énekesnő életében ezzel a szerelemmel abszolút teljes lett a harmónia.

Fotó: Profimedia.hu

Sportolj és pihenj kedvedre!

Erősítsük az immunrendszerünket!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X