Főoldal > AKTUÁLIS > Így fogyott le Robbie Williams!

Így fogyott le Robbie Williams!

0

Írta: and

Felsorolni is nehéz lenne, hányszor kezdett már diétázni Robbie Williams: a Take That együttesből való kiválása után szólókarrierbe kezdő énekes kísérletei azonban rendre kudarcba fulladtak. Ennek oka az lehet, hogy Robbie szinte kivétel nélkül gyorsdiétákkal próbálkozott, amelyek rövidtávon hozhatnak ugyan eredményeket, de a fogyókúra után a leadott kilók gyorsan visszarakódnak a diétázóra. 2007-ben az énekesről […]

Felsorolni is nehéz lenne, hányszor kezdett már diétázni Robbie Williams: a Take That együttesből való kiválása után szólókarrierbe kezdő énekes kísérletei azonban rendre kudarcba fulladtak.

Ennek oka az lehet, hogy Robbie szinte kivétel nélkül gyorsdiétákkal próbálkozott, amelyek rövidtávon hozhatnak ugyan eredményeket, de a fogyókúra után a leadott kilók gyorsan visszarakódnak a diétázóra.

2007-ben az énekesről ráadásul olyan hírek is megjelentek, melyek komolyan ráijesztettek rajongóira: Robbie egy brit lap információi szerint akkoriban antidepresszánsokon és erős altatón élt, emellett napi adagja 36 dupla eszpresszó kávé, 60 cigaretta és 20 energiaital volt!

Sokak szerint csoda, hogy életben maradt – és ez a csoda annak köszönhető, hogy vissza akart térni a zenei életbe. Ezért 2008-ban összeszedte magát, és elhatározta, hogy leadja a pluszkilókat. Az énekes belevágott az életmódváltásba: napi 2500 kalóriás étrendet kezdett követni, és minden nap két órát töltött az edzőteremben.

profimedia-0053235031.jpg ()„Csak alacsony zsírtartalmú ételeket eszik – árulta el a sztár egyik ismerőse a lapoknak. Majd így folytatta – Csokoládéízű protein shake-et is fogyaszt, hogy mielőbb izommá alakíthassa a testében lévő zsírt. Mindent megtesz, hogy leadja a pocakját, a tokáját pedig utálja.”

A sztár kitartása azonban alábbhagyott, és az édességeknek sem tudott ellenállni. Ezért 2009-re visszahízott pár kilót, amit viszont egy kis odafigyeléssel gyorsan leadott: „Két hónapig semmi olyasmit nem ettem, amit egyébként imádok: sem süteményeket, sem csokit, sem egyéb rágcsálnivalókat” – mondta ekkor Robbie.

Azóta sikerült megtartania súlyát, aminek egyrészt az az oka, hogy a Take That együttessel közös visszatérésük sok munkát és topformát követel meg tőle. Másrészt a magánéletében is megtalálta a boldogságot: idén vette el szerelmét, Ayda Fieldet, aki sötét időszakai és a kilókkal való folytonos küzdelmei alatt is kitartott mellette.

Fotó: Profimedia.hu

Sportolj és pihenj kedvedre!

Erősítsük az immunrendszerünket!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X