Főoldal > AKTUÁLIS > Így marad bombaformában Hollywood egyik legcsinosabb fiatal színésznője!

Így marad bombaformában Hollywood egyik legcsinosabb fiatal színésznője!

0

Írta: and

Világszerte több millió nő álma, hogy elérje, illetve megtartsa vékony alakját, és ehhez néhányan a legdrasztikusabb módszerektől sem riadnak vissza. Ez alól számos híresség sem kivétel: egy külföldi weboldal értesülései szerint a szép Rachel McAdams is hajlandó sanyargatni magát, ha felszalad rá néhány pluszkiló. A gyönyörű színésznő saját bevallása szerint persze csak a rendszeres étkezésnek, […]

Világszerte több millió nő álma, hogy elérje, illetve megtartsa vékony alakját, és ehhez néhányan a legdrasztikusabb módszerektől sem riadnak vissza. Ez alól számos híresség sem kivétel: egy külföldi weboldal értesülései szerint a szép Rachel McAdams is hajlandó sanyargatni magát, ha felszalad rá néhány pluszkiló.

profimedia-0086506176.jpg ()A gyönyörű színésznő saját bevallása szerint persze csak a rendszeres étkezésnek, az egészséges ételeknek és a gyakori mozgásnak köszönheti fantasztikus alakját. Rachel ellenáll a finomságoknak, és igyekszik egy nap sokszor keveset fogyasztani az egészséges hozzávalókból készült ételekből.

A Szerelmünk lapjai, Az időutazó felesége és a Sherlock Holmes című filmek sztárja emellett Jerry Owen személyi edző irányításával rendszeresen izzad az edzőteremben, szabadidejében pedig jógázik vagy biciklire pattan.

De ha mégis felszalad rá pár kiló, a színésznő állítólag kíméletlen diétázásba kezd: akár 14 napig is képes a juharszirup diétát követni. Ennek értelmében csak juharszirup, víz, cayenne-i bors és citromlé elegyét fogyasztja.

A diéta pártolói szerint ez a módszer rendkívül hatékony, mert nemcsak gyors és látványos fogyást biztosít, de hatékonyan méregteleníti is a szervezetet. Hátránya viszont, hogy a diétázó naponta csak 600 kalóriát vihet be a szervezetébe, ami kevesebb, mint egy egészséges nő számára ajánlott mennyiség harmada! Arról nem is beszélve, hogy a tápanyagok bevitele, illetve az étkezés öröme és változatossága is eltűnik.

Így Rachel talán hamar leadja azt a néhány pluszkilót, ami zavarja, ám nem ártana, ha a juharszirup diéta veszélyeit is figyelembe venné. Hiszen nemcsak elájulhat, hanem meg is betegedhet, ha ilyen keményen sanyargatja magát!

Foto: Profimedia.hu

Sportolj és pihenj kedvedre!

Erősítsük az immunrendszerünket!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X