Főoldal > AKTUÁLIS > Így marad csinos a True Blood szexi sztárja!

Így marad csinos a True Blood szexi sztárja!

0

Írta: and

Anna Paquin gyermekkorától a hollywoodi gépezet része, hiszen pályafutását gyermekszínészként kezdte: az 1993-ban forgatott Zongoralecke című filmért 11 évesen Oscar-díjat kapott. Anna tehát tulajdonképpen a kamerák előtt nőtt fel, így már korán megtanulta ennek a világnak az íratlan szabályait is. Például azt, hogy a színésznők döntő többsége nagyon csinos, mert csak így van esélyük a […]

Anna Paquin gyermekkorától a hollywoodi gépezet része, hiszen pályafutását gyermekszínészként kezdte: az 1993-ban forgatott Zongoralecke című filmért 11 évesen Oscar-díjat kapott.

Anna tehát tulajdonképpen a kamerák előtt nőtt fel, így már korán megtanulta ennek a világnak az íratlan szabályait is. Például azt, hogy a színésznők döntő többsége nagyon csinos, mert csak így van esélyük a legjobb szerepekre.

A True Blood című sorozat 28 éves sztárja viszont nem önsanyargatással akarja elérni ezt a vékonyságot, hanem – elmondása szerint – rengeteget mozog, és nagyon odafigyel arra, hogy mikor mit eszik.

„Néhány kolléganőm azt állítja magáról, hogy folyton sajtburgerrel tömik magukat. Én nem mondom ezt, mert nem fogyasztok ilyesmit” – mondta Anna egy interjúban. Majd hozzátette, hogy a gyorséttermek kínálata helyett inkább zöldségeket és gyümölcsöket tesz a tányérjára, desszertet pedig csak mértékkel fogyaszt. Egyedül a kávézás élvezetéről nem tud lemondani.

profimedia-0078092453.jpg ()Ami a mozgást illeti, Anna igencsak sportos lány: úszik, fut, bokszol és a Pilates órákat is lelkesen látogatja. Régebben a szörfözést is kipróbálta, valamint sokat gyakorolt a trapézon is, mivel mindig is szeretett volna cirkuszban fellépni.

Hihetetlen alakja megtartásáért pedig egy ideje már ki sem kell lépnie otthonról: a garázsában berendezett egy mini konditermet, ahol szobabiciklit és ellipszistrénert is tart. Emellett pedig a hálószobában is gyakorolhatja a lepedőakrobatikát férjével, a szintén True Blood sztár Stephen Moyerrel.

Sportolj és pihenj kedvedre!

Erősítsük az immunrendszerünket!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X