Főoldal > AKTUÁLIS > Így marad bombanő a Halálos iramban című film gyönyörű sztárja!

Így marad bombanő a Halálos iramban című film gyönyörű sztárja!

0

Írta: and

Jordana Brewster kétségkívül szerencsés géneket örökölt, hiszen brazil édesanyja modellként szerepelt a nagy presztízsű Sports Illustrated 1978-as kiadványában. De nemcsak a szépségéért és kecses alakjáért lehet hálás a mamájának, hanem azért is, mert már kislányként a mozgás szeretetére nevelte. „Mindennél jobban szerettem volna elkísérni anyukámat a step tánc órájára, de 16 év volt a korhatár, […]

Jordana Brewster kétségkívül szerencsés géneket örökölt, hiszen brazil édesanyja modellként szerepelt a nagy presztízsű Sports Illustrated 1978-as kiadványában. De nemcsak a szépségéért és kecses alakjáért lehet hálás a mamájának, hanem azért is, mert már kislányként a mozgás szeretetére nevelte.

„Mindennél jobban szerettem volna elkísérni anyukámat a step tánc órájára, de 16 év volt a korhatár, én pedig akkor még nem voltam annyi idős. Így nem tehettem mást: belógtam az órára” – mesélte nevetve a színésznő egy interjúban.

Arról is őszintén beszélt, hogy évekkel később már nem volt ilyen lelkes és kitartó a mozgást illetően: egy-egy filmszerep kedvéért formába hozta magát, de a forgatás után szinte azonnal le is eresztett.

Ma azonban már hozzátartozik az életéhez az edzés rutinja: minden héten 6 nap kardioedzést végez, közben pedig súlyzós gyakorlatokkal erősít. Jordana több hírességhez hasonlóan Harley Pasternak személyi edzővel is mozog, hetente háromszor.

profimedia-0031394527.jpg ()„Soha nem kérdezgetem, meddig kell még a gyakorlatokat végeznem, mert úgy hosszabbnak tűnik az edzés” – mondta a szép színésznő. Majd hozzátette: inkább letölt egy valóságshow-epizódot vagy egy vicces tévéshowt az iPodjára, és azt nézi edzés közben. Így nem érzi monotonnak a gyakorlatokat, mert máshová figyel, este pedig szinte automatikusan elvégzi az előírt gyakorlatokat.

A táplálkozást illetően nagyon óvatos – a hét 6 napján. A hetediken viszont azt eszik, amit csak megkíván. „Ezen a napon általában fagyasztott joghurtot és brownies-t eszem, emellett ilyenkor a többi kedvencem, a pizza, a fehér kenyér és a fehérbor is megengedett” – mondta Jordana.

„Ebben a módszerben az a jó, hogy másnap már az egészséges ételeket kívánom. Olyan ez, mint egy mini vakáció, és a hét többi napján motivált maradok abban, hogy egészségesen étkezzem” – tette hozzá a gyönyörű színésznő.

Jordana személyisége is sokat változott: saját elmondása szerint régen mindent ellenőrizni akart, ma viszont már elfogadta, hogy ez képtelenség. Miután tudatosította magában, hogy a jó dolgok úgyis megtalálják, nemcsak néhány filmszereppel lett gazdagabb, hanem sokkal nyugodtabbá és kiegyensúlyozottabbá is vált.

Sportolj és pihenj kedvedre!

Erősítsük az immunrendszerünket!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X