Főoldal > AKTUÁLIS > Így marad csúcsformában Ronaldo szexi barátnője!

Így marad csúcsformában Ronaldo szexi barátnője!

0

Írta: and

Irina Shayk nemcsak azért tartozik a világ legirigyeltebb női közé, mert Christiano Ronaldóval jár, hanem szuper alakja miatt is: a 24 éves, orosz származású modellel alighanem bárki szívesen testet cserélne… Irina nemrég egy interjúban arról beszélt, hogy ezért az alakért bizony elég sokat tesz: minden héten legalább négy vagy öt alkalommal mozog személyi edzőjével. „Ez […]

Irina Shayk nemcsak azért tartozik a világ legirigyeltebb női közé, mert Christiano Ronaldóval jár, hanem szuper alakja miatt is: a 24 éves, orosz származású modellel alighanem bárki szívesen testet cserélne…

profimedia-0077415803.jpg ()Irina nemrég egy interjúban arról beszélt, hogy ezért az alakért bizony elég sokat tesz: minden héten legalább négy vagy öt alkalommal mozog személyi edzőjével. „Ez nem azért van, mert még vékonyabb akarok lenni, hanem azért, mert jobban érzem magam, ha edzéssel kezdhetem a napom” – mondta.

A szépség – modell kolléganőihez, Kelly Brookhoz és Kim Kardashianhoz hasonlóan – a Jukari Fit to Fly edzések nagy rajongója: a nyújtható övvel végzett mozgásforma az egész testet hatékonyan átmozgatja, és a vérkeringésnek is jót tesz.

A gyönyörű Irina élete állandó rohanásból áll, ám az étkezésre igyekszik odafigyelni. Elmondása szerint képtelen koplalni: számára az jelenti a legnagyobb boldogságot, ha pizzát ehet, ráadásul az ágyban heverészve.

A szép modell kedvenc étele egy orosz étel, a pelmeni, ami leginkább a raviolihoz hasonló húsos falatkákat jelent. Mivel a szépség csak ritkán tud hazalátogatni szülőföldjére, nagyon hiányzik neki az orosz konyha, de amikor ideje engedi, összeüt valami hazai specialitást.

A modell számára nagyon fontos, hogy időnként különböző apróságokkal kényeztesse magát. „Nagyon szeretek néha csak úgy, önmagamért megtenni pár dolgot. Például, ha van egy kis szabadidőm, szívesen járok masszázsra” – mondta.  

Ezen kívül minden héten legalább egy alkalommal ellátogat a New York-i orosz gőzfürdőbe, ami nemcsak hazájára emlékezteti, hanem remek stresszoldó hatása miatt is hasznos és fontos számára.

Irina emellett arról is beszélt, hogy egy jól sikerült manikűrtől, egy új fehérneműtől vagy egy kedves bóktól is szexinek érzi magát. Ehhez hozzátehetjük, hogy ezen apróságok ellen biztosan híres barátjának sincs semmi kifogása.

Fotó: Profimedia.hu

Sportolj és pihenj kedvedre!

Erősítsük az immunrendszerünket!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X