Főoldal > AKTUÁLIS > Így őrzi alakját és harmonikus kisugárzását az X-Faktor műsorvezetője!

Így őrzi alakját és harmonikus kisugárzását az X-Faktor műsorvezetője!

0

Írta: and

Ördög Nóra kecses alakját látva azt hihetnénk, hogy az X-Faktor bájos műsorvezetője folyamatos diétázással marad ilyen vékony. Ám Nóra többször is hangsúlyozta, hogy nem tud, és nem is akar fogyókúrázni. Arra ügyel, hogy esténként könnyebb ételek kerüljenek a tányérjára, például egy vitamindús saláta, de egy-egy szigorúbb diéta betartására képtelen.  A csinos műsorvezető ehelyett inkább a […]

Ördög Nóra kecses alakját látva azt hihetnénk, hogy az X-Faktor bájos műsorvezetője folyamatos diétázással marad ilyen vékony. Ám Nóra többször is hangsúlyozta, hogy nem tud, és nem is akar fogyókúrázni. Arra ügyel, hogy esténként könnyebb ételek kerüljenek a tányérjára, például egy vitamindús saláta, de egy-egy szigorúbb diéta betartására képtelen. 

A csinos műsorvezető ehelyett inkább a napi háromszori étkezésre, a bőséges folyadékfogyasztásra, és újabban a bio alapanyagokból készült ételekre teszi le a voksát. „A kollégáimmal mostanában minden nap egy olyan cégtől rendelünk, amely bio hozzávalókból készült ételeket szállít házhoz. Ezek egyrészt finomak, másrészt az is jóleső érzéssel tölt el, hogy ezáltal is tettem valamit az egészségemért” – árulta el Nóra a Wellness Cafe-nak. 

noribelso.jpg ()Az X-Faktor műsorvezetője egyébként szinte mindent szívesen fogyaszt. Szereti az olasz, a japán és a mexikói ételeket, de legjobban a magyar konyhát. A háziasan készített ételeknek és az otthoni ízeknek képtelen ellenállni: kedvence az anyukája és a nagymamája főztje. Ő is szívesen tevékenykedik a konyhában, mert elmondása szerint a főzéssel nemcsak kikapcsolódik, hanem úgy érzi, a dicséreteknek köszönhetően valósággal szárnyakat kap. 

„Többek között thai tésztát, olasz paradicsomlevest, hortobágyi palacsintát, gulyáslevest is készítettem már, sőt az egyik kedvencemet, a zöldbabfőzeléket is sikerült úgy megfőznöm, ahogy nagymamám és anyukám csinálja. De élesztős sütikben is egész jó vagyok már” – árulta el Nóra egy korábbi interjúja során. 

„Mindig izgulok, hogy megkel-e a tészta, felfut-e az élesztő, és ha valami elsőre sikerült, akkor másodjára ugyanolyan finom lesz-e mint az első. Palinak (Ördög Nóra férje, Nánási Pál – a szerk.) jó főzni, mert nagyon hálás érte. Mindig megkérdezem, mit szeretne, és igyekszem a kedvére tenni” – tette hozzá. 

Nórának a finom falatok mellett persze a rendszeres testmozgásra is szüksége van, amit az X-Faktor miatt jelenleg nem igazán tud megvalósítani. Szívesen fut, leginkább futógépen, miközben zenét hallgat. Ezt célzott erősítő mozdulatok követik. Szereti a strechinget és a nyújtó gyakorlatokra épülő edzéseket, de mivel nehezen tud alkalmazkodni az edzőtermek órarendjeihez, leginkább otthon tornázik.

A belőle áradó harmóniának elmondása szerint az a titka, hogy az élete minden területén megtalálta a helyét, valamint az egyensúlyt a munka és a magánélet közt. Ma már azon igyekszik, hogy ez így is maradjon. „Nagyon szeretem a munkámat, de ügyelek arra, hogy a magánéletem is legalább olyan fontos helyet foglaljon el az életemben” – mondta a műsorvezető. 

„Amikor végzünk az egész napi megfeszített munkával, persze könnyű bedőlni a tévé elé, vagy semmittevéssel tölteni a szabadnapokat. Én viszont igyekszem aktívabban kihasználni az időmet: munka után vagy vasárnaponként általában a szüleimmel, a testvéremmel és a barátnőimmel találkozom, vagy a férjemmel szervezünk közös programokat.” – tette hozzá. 

Nóra már nagyon várja a Karácsonyt, és mint mondja, olyankor még annyira sem aggódik a vonalai miatt, mint általában. „Addigra véget ér az X-Faktor, tehát egy kicsit elengedhetem magam – mondta nevetve. Majd így folytatta – nagyon szeretem a bejglit, a szaloncukrot, és Karácsonykor a nagymamám is elkészíti azt az isteni halászlét, amit imádok.”

Emellett a mézbe mártogatott diónak is nagy hagyománya van Nóráéknál: „a karácsonyi vacsora után mindenki megtör egy szem diót, és ha az egészséges, akkor az illető az elkövetkezendő évben egészséges lesz. Ezt követően mézbe mártogatjuk, és úgy fogyasztjuk el a diókat” – árulta el az X-Faktor csinos műsorvezetője.

Sportolj és pihenj kedvedre!

Erősítsük az immunrendszerünket!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X