Főoldal > AKTUÁLIS > Így őrzi szuper alakját a Gettómilliomos sztárszínésznője, Freida Pinto!

Így őrzi szuper alakját a Gettómilliomos sztárszínésznője, Freida Pinto!

0

Írta: and

Freida Pinto nem az a lány, aki túlaggódná a dolgokat: amikor egy interjúban arról kérdezték, hogyan tudja megőrizni elképesztő vonalait, a gyönyörű modell-színésznő csak annyit mondott, hogy mindig rendesen eszik, és eleget mozog. Azután részletesen is kifejtette, hogy a sport nála nem az edzőteremben való izzadásból áll, mert képtelen megszokni a bezártságot és a monotóniát. […]

Freida Pinto nem az a lány, aki túlaggódná a dolgokat: amikor egy interjúban arról kérdezték, hogyan tudja megőrizni elképesztő vonalait, a gyönyörű modell-színésznő csak annyit mondott, hogy mindig rendesen eszik, és eleget mozog.

profimedia-0038279223.jpg ()Azután részletesen is kifejtette, hogy a sport nála nem az edzőteremben való izzadásból áll, mert képtelen megszokni a bezártságot és a monotóniát. Sokkal szívesebben mozog a természetben, valamint jóga és Pilates órákra is örömmel jár.

Ami az étkezést illeti, a Gettómilliomos sztárja akkor is nagyon odafigyel a rendszerességre és az ételek minőségére, ha épp rengeteg a dolga. Nagyon szereti a tenger gyümölcseit és az olasz konyhát, egy Arrabiata spagettit ő maga is bármikor összedob, bár nem tarja magát nagy konyhatündérnek.

A gyönyörű sztár az édességekről sem mond le, bár pontosan tudja, hogy a mennyiségekre mindig oda kell figyelnie. Illetve arra is, hogy kedvenceit, a keserű csokoládét és a Rasmalai nevű indiai édességet ne fogyassza késő délután, sem pedig este.

Freida rengeteg vizet iszik, de szívesen fogyaszt zöldségeket és gyümölcsöket is, valamint ezek kifacsart levét is nagyon szereti. Ezek nemcsak egészsége, hanem szépsége miatt is nagyon fontosak számára.

A L’Oréal és az Estée Lauder arca a külseje megőrzése végett egyébként számos egyszerű praktikát alkalmaz: esténként például nem megy aludni addig, míg a sminket le nem mosta az arcáról, mert pontosan tudja, milyen fontos a bőrnek, hogy éjszaka pihenjen, és szabadon lélegezhessen.

Freida ha csak teheti, csupán minimális sminket visel, ehelyett inkább a hidratálást tartja fontosnak. A már említett vízfogyasztás mellett minden nap visel hidratálókrémet, méghozzá magas faktorszámút, hogy még jobban óvhassa bőrét a napsugárzástól.

Fotó: Profimedia.hu

Sportolj és pihenj kedvedre!

Erősítsük az immunrendszerünket!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X