Főoldal > AKTUÁLIS > Íme, a Miss Earth 2010-es királynőjének diéta- és fitnesztitkai!

Íme, a Miss Earth 2010-es királynőjének diéta- és fitnesztitkai!

0

Írta: and

Íme, egy igazi királynő: Nicole Faria, aki tényleg irigylésre méltó külsővel és méretekkel rendelkezik. Az idei Miss Earth győztese egy külföldi weboldal információi szerint 176 cm magas, ehhez 49 kiló, méretei pedig az ideális értékeket közelítik: 85-58-89. Nicole viszont nem tűnik olyan lánynak, aki minden idejét az edzőteremben tölti, sem olyannak, aki koplalással éri el […]

Íme, egy igazi királynő: Nicole Faria, aki tényleg irigylésre méltó külsővel és méretekkel rendelkezik. Az idei Miss Earth győztese egy külföldi weboldal információi szerint 176 cm magas, ehhez 49 kiló, méretei pedig az ideális értékeket közelítik: 85-58-89.

Nicole viszont nem tűnik olyan lánynak, aki minden idejét az edzőteremben tölti, sem olyannak, aki koplalással éri el az álomalakot. A szépségkirálynő minden nap hat kis adag ételt fogyaszt el, de nem diétázik szigorúan: étrendjébe olykor belefér például egy steak is.

A szépítkezést sem viszi túlzásba: „minden este lemosom a sminkem, néha elmegyek egy-egy arctisztító kezelésre, de ez minden” – nyilatkozta nemrég a 20 éves, indiai származású szépség.

nicole1.jpg ()Nicole egy interjúban arról is beszélt, hogy bár a Miss Earth-re való felkészülés részeként gyakran látogatta az edzőtermeket, szívesebben hastáncol: „Nagyon régóta szeretek hastáncolni – mondta. Majd hozzátette – „ezzel több kalóriát is égetek el, mintha az edzőteremben izzadnék.”

A szépségkirálynőnek a sikerről és a kudarcokról is határozott véleménye van: „Ezek erőfeszítéseink és szándékaink eredményei. Mindkettő csak időszakokra szól – mondta, majd így fogytatta – Kudarcok szerintem nincsenek, csak építő jellegű tapasztalatok.”

Sportolj és pihenj kedvedre!

Erősítsük az immunrendszerünket!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X