Főoldal > AKTUÁLIS > Interjú a Summer Sisters-szel: Ettől olyan vékonyak és nőiesek a Nyári-lányok!

Interjú a Summer Sisters-szel: Ettől olyan vékonyak és nőiesek a Nyári-lányok!

0

Írta: and

Energiával az egyensúlyért Nyári Edit és Nyári Aliz életében mind az egészségtudatos étkezés, mind a rendszeres sport fontos szerepet tölt be. Mindketten igyekeznek előnyben részesíteni az egészséges, minőségi ételeket. Fontos számukra, hogy ezek sok fehérjét tartalmazzanak, de a vitaminok miatt zöldségeket és gyümölcsöket is minden mennyiségben szívesen fogyasztanak. Természetesen a zsíros ételek tiltólistán szerepelnek a […]

Energiával az egyensúlyért

Nyári Edit és Nyári Aliz életében mind az egészségtudatos étkezés, mind a rendszeres sport fontos szerepet tölt be. Mindketten igyekeznek előnyben részesíteni az egészséges, minőségi ételeket. Fontos számukra, hogy ezek sok fehérjét tartalmazzanak, de a vitaminok miatt zöldségeket és gyümölcsöket is minden mennyiségben szívesen fogyasztanak. Természetesen a zsíros ételek tiltólistán szerepelnek a Nyári-lányok életében, de az egyensúly megtalálásának fontosságát is kiemelik. A lányok véleménye szerint ugyanis a legfontosabb, hogy fenntartsák az egyensúlyt, vagyis mértékkel ugyan, de mindenből fogyasszanak. „Nem arról van tehát szó, hogy teljesen kizárjuk a zsíros ételeket, de ne váljon állandóvá az erre alapozott étrend” – mondják a lányok. A nádszálvékony lányoknak természetesen nincs szükségük diétázásra, ők – szerencsés génjeiknek köszönhetően – inkább a hízásért küzdenek.

A sport szintén nem maradhat ki a lányok életéből, Edit például rendszeresen fut és aerobicozik, de nagymamájukkal együtt mindkét lány szívesen végzi az ősi kínai energiatorna, a chi-kung gyakorlatait. Ez a mozgásforma a csi energia szabad, egyenletes áramlását segíti elő, a gyakorlatok ugyanis felszabadítják a test energia-csatornáit. A gyógyító csi akadálymentes, szabad áramlása pedig segít megőrizni a szervezet ideális egyensúlyát.

A lányoknak az X-Faktor időszakában ugyan nélkülözniük kellett a hétköznapokban rendszeresen űzött sportokat, lemondaniuk azonban így sem kellett a mozgásról, hiszen tánccal pótolhatták a kieső órákat.

summerjocikk.png ()Egészséges életmóddal a szépségért

A lányok azonban nem csak testalkatukra fordítanak időt és figyelmet, de a helyes szépségápolást is ugyanennyire fontosnak tartják. Szerintük a leghatásosabb szépségápolás az alvás, bár ebből sokunkhoz hasonlóan nekik sem jutott túl sok az utóbbi időben. A legfontosabbnak a bőrápolást tartják, azonban a lányok szerint ez elsősorban belülről fakad, helyes étkezéssel, odafigyeléssel, sok folyadék fogyasztásával tehetünk legtöbbet bőrünkért. Ezen kívül fontos, hogy természetes alapanyagokat, jó minőségű kozmetikumokat használjunk, és időnként pihentessük bőrünket. „Ha tehát éppen nem kell megjelennünk sehol, nyugodtan hagyjuk lélegezni bőrünket és ne sminkeljük ki magunkat mindenáron” – javasolják a lányok.

Bár Edit – Alizzal ellentétben – gyakran jár kozmetikushoz és fodrászhoz is, a sminkelést mindkét lány szívesebben készíti el saját magának. „Szeretem sminkelni magam, mert már megtanultam és kitapasztaltam, hogy mi az, ami jól áll, mi az, ami előnyös” – árulja el Edit.

„Természetesen, ha csak úgy leugrunk valahova, akkor mi sem figyelünk oda ennyire. Olyankor csak a kényelmet tartjuk szem előtt, a lényeg, hogy jól érezzük magunkat. De ha színpadra megyünk, fellépünk, akkor adunk a megjelenésre, így érezzük csak jól magunkat” – fejtik ki a lányok.

Stílussal a közönségért

Valóban így is van, hiszen a lányok nem csak hangjukból, de megjelenésükből is a maximumot igyekeztek kihozni fellépéseik során.  „Szerintünk ennyivel mindenki tartozik magának, főleg ha ebben a szakmában dolgozik. Már a válogatók során is mindig odafigyeltünk a megjelenésünkre, ezzel ugyanis a közönséget tiszteljük meg” – vallja a két testvér.

Szerencsére ennek megvalósításához profi segítséget is kapnak barátnőjük, a hazai divatvilágban elismert Forgó Diána Napsugár személyében, aki nem csak ruhákkal, de tanácsokkal is ellátja a lányokat. Edittel ellentétben Aliz inkább a meleg színeket, a sportos, ugyanakkor nőies, elegáns stílust kedveli, de az utóbbi időben a rockosabb ruhák felé is kacsintgat. Magas sarkú cipők iránti szenvedélyében pedig valószínűleg a nők többsége osztozik: „Gyűjtöm a magas sarkú cipőket. Nagyon szeretem őket, abban érzem jól magam, laposban rögtön megfájdul a lábam. Még a próbákon is magas sarkúban voltam, sokan meg is jegyezték, de ha nekem ez a kényelmes, akkor miért ne” – meséli Aliz.

Edit számára szintén elengedhetetlen a nőiesség: „Számomra az a legfontosabb, hogy egy nő legyen nőies, vegyen fel szoknyát, ruhát, és tudja is azt viselni” – árulja el.

A Nyári-lányok tehát nem csak énektudásukkal, de csinos, igényes megjelenésükkel is gondoskodnak a valóban színvonalas színpadi produkcióról.

Fotó: Bársony Bence (www.rtlklub.sajtoklub.tv)

Styling: Frank Patrícia és Szekerák Ádám

Sportolj és pihenj kedvedre!

Erősítsük az immunrendszerünket!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X