Főoldal > AKTUÁLIS > Játszd ki az édességek utáni sóvárgást – az Alias szexi sztárja így csinálja!

Játszd ki az édességek utáni sóvárgást – az Alias szexi sztárja így csinálja!

0

Írta: and

Bizony nem könnyű lemondani a finomságokról – jól tudja ezt Rachel Nichols színésznő is. Ám az Alias, a Star Trek és a G. I. Joe szexi sztárja megtanulta, hogyan játszhatja ki az édességek utáni vágyakozást – szerintünk érdemes megfogadni a szavait! Rachel szerint a forgatások elég veszélyes helyszínek abból a szempontból, hogy ott tényleg mindenhol […]

Bizony nem könnyű lemondani a finomságokról – jól tudja ezt Rachel Nichols színésznő is. Ám az Alias, a Star Trek és a G. I. Joe szexi sztárja megtanulta, hogyan játszhatja ki az édességek utáni vágyakozást – szerintünk érdemes megfogadni a szavait!

Rachel szerint a forgatások elég veszélyes helyszínek abból a szempontból, hogy ott tényleg mindenhol étellel találja szembe magát a stáb. Ráadásul ezek nem feltétlenül egészséges ennivalók, és bizony a színésznő is könnyen elcsábul egy-egy csokis keksz, vagy egy zacskó csipsz láttán.

„Viszont rájöttem arra, hogy be tudom csapni a testem: ha mindenképpen édességet kívánok, eszem 10 gumimacit, vagy csokis ízesítésű puffasztott rizsszeletet, esetleg bogyós gyümölcsöket egy kevés csokisziruppal leöntve” – árulta el.

A színésznő szerint az is hatékony módszer, hogy amikor nagyon megkíván valamit, eltereli a figyelmét, és tíz percen belül magától is elmúlik az inger. Ha viszont azt érzi, hogy mindenképpen be kell falnia mondjuk egy szelet pitét, akkor lassan, apró falatonként eszi, élvezve az ízeket.

profimedia-0086101742.jpg ()Ha aktuális filmje forgatási helyszínén talál olyan ételkiszállító szolgálatot, akik egészséges menüt visznek házhoz, tőlük rendel. Amennyiben ilyesmire nincs lehetőség, próbál a zöldségekhez, salátákhoz, joghurthoz, gyümölcsökhöz, csirkéhez és halakhoz ragaszkodni.

Rachel arról is beszélt, hogy korábban, amikor még modellkedett, egyáltalán nem élt egészségesen: nem figyelt arra, mit és mikor ehet, és az edzés sem tartozott a mindennapjaihoz.

A mozgásra akkor is nehéz volt időt szakítania, amikor Prágában fejezte be a G. I. Joe forgatását, mivel reggelente 4-kor kelt, és gyakran este 8-ig tartott a forgatás. „A személyi edzőmmel mindig hétvégén sportoltunk, mert a hétköznapok túl zsúfoltak voltak” – mondta.

„Próbáltam legalább heti háromszor 45 percet a taposógépen edzeni, de esténként gyakran már túl fáradt voltam hozzá. Így inkább az alvást választottam, amire szintén szükségem van ahhoz, hogy jól érezzem magam a bőrömben” – tette hozzá a gyönyörű sztár.

Sportolj és pihenj kedvedre!

Erősítsük az immunrendszerünket!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X